SoundKing
-
- Reklama
- jirkaaa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
SoundKing
Jen ty nejhorší....vybavovala se u nás v DDM zkušebna tímto zařízením....Soundking od A do Z ... když vynechám parametry a užitnost "čehosi jako PA" tak ty mikrofony za 150kč OK ale za ty prachy NE!
Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)
- noxus
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
SoundKing
Mal som ich moznost pocut a raz (nastastie iba raz) aj zvucit
Katastrofa
to tak maximalne babke na dedinu na roztlkane orechov. Bal by som sa to pouzivat ako Talkback k mixu
Neviem mozno sa to hodi nejakym zacinajucim kapelam ktore hraju vonku zo skusobne raz za rok alebo na koncorocnom vecierku. Na solidnejsi zvuk alebo robotu je ro hnus a ked som to mal v rukach, akurat som sa nasral a siel do skladu po svoje
Este by som to mozno porovnal s mikrofonmi Stag
malo by to byt podobne 
Katastrofa
Neviem mozno sa to hodi nejakym zacinajucim kapelam ktore hraju vonku zo skusobne raz za rok alebo na koncorocnom vecierku. Na solidnejsi zvuk alebo robotu je ro hnus a ked som to mal v rukach, akurat som sa nasral a siel do skladu po svoje
- Pavel Sedlák
- Uživatel

SoundKing
Vím minimálně o dvou typech se kterými jsem dělal (EH002 a ED007) a které bych zas tak úplně neodsuzoval.
Edit: ED007 je ten kopákový
Edit: ED007 je ten kopákový
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
- Pavel Sedlák
- Uživatel

SoundKing
No vidíte a já na dost akcích mám B52 a D6 odpočívá.
S bubnama v nepořádku je to ale těžký a nepomáhá ani svěcená voda...
S bubnama v nepořádku je to ale těžký a nepomáhá ani svěcená voda...
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
SoundKing
B52 je dost specificky znějící mikrofon a je fakt, že znám zvukaře co ji vyžadují, proto ji s sebou taky vozím. Osobně se mi její zvuk nelíbí ani malinko - ale to jsou už asi jen subjektivní pocity.
Zvukař bez www stránek
SoundKing
A tak zhruba poslední dva roky snímám kopák D6 vždy mimo díru nejlépe ve středu bubnu - pak to dokáže opravdu hustě zatlačit aniž bych ho musel nějak extra vytahovat. Je fakt, že pro některé styly je pak nutné strčit dovnitř bubnu kondenzátorovou placku.
Zvukař bez www stránek