ELECTRO VOICE

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
maiob
Nováček fóra
Nováček fóra

ELECTRO VOICE

Příspěvek od maiob »

Zdravim,
kedze by ma zaujimal nazor na aparaty Electro voice popripade Dynacord a nic konkretne som nenasiel, zakladam tuto temu.

Bol by som rad pokial niekto ma nejake skusenosti s EV nech sa podeli o nazor, skusenosti, pro a proti, co stoji za to vidiet pocut kupit a co naopak nechytat :)
frantik
Uživatel
Uživatel

ELECTRO VOICE

Příspěvek od frantik »

Uvidíme, jaké názory budou tady, ale nějaké reakce najdeš už teď v diskusním fóru na http://www.prodance.cz" onclick="window.open(this.href);return false; , stačí dát "vyhledat text" podle klíčových slov.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
J.J.
Uživatel
Uživatel

ELECTRO VOICE

Příspěvek od J.J. »

No nevím jestli narazíš na trochu objektivní názor. Já jsem s EV setkal na akci pouze jednou a bylo to velmi výborné - ovšem anglická firma a ta nejvyšší řada linearray. U nás s tím obráží ostravský worms, ale tam je asi problém mezi pultem a židlí, alespoň dle komentářů co člověk slyší.
Zvukař bez www stránek
frantik
Uživatel
Uživatel

ELECTRO VOICE

Příspěvek od frantik »

Je fakt, že nic moc lichotivého tam nenajde, nechtěl jsem to předesílat předem, ale najde tam i zastánce z řad uživatelů, takže se nakonec rozhodne sám.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
noxus
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

ELECTRO VOICE

Příspěvek od noxus »

Ja som sa tiez uz ras stretol s repro od EV. Bolo to myslim v divadle a mali tam bass + satelit. A naozaj musim uznat siel z toho pekny plny a citatelny zvuk. Skoda ze neviem co to bolo za seriu :( Musim povedat ze som sa musel trochu krotit aby som s hlasitostou nesiel vylemi vysoko lebo to bolo stale velmi dobre citatelne a nie az tak agresivne ako nase JBL. Cize podla mna slusne prevedene repro. 8)
yama
Uživatel
Uživatel

ELECTRO VOICE

Příspěvek od yama »

co som ja pocul hrat EV, hralo to zakazdym dobre a pekne.
J.J.
Uživatel
Uživatel

Re: ELECTRO VOICE

Příspěvek od J.J. »

Měl jsem možnost kroutit v sobotu na aparátu EV (ostravští worm) - tak ten aparát je určitě v pohodě, horší už to bylo s nastavením. Zcela neuvěřitelně nastavené delaye/fáze u subů - nechápu :?:
Zvukař bez www stránek
Aleš
Uživatel
Uživatel

Re: ELECTRO VOICE

Příspěvek od Aleš »

Na EV od Worm jsem si to měl možnost jednou zkusit ve zlínském MOR café a tam mi na tom přišlo dost zvláštní, že zvuk nešel vůbec prostorově lokalizovat. Prostě se odněkud v tom sále bral, jakoby ani ne z beden, přitom byl ale vcelku čitelný. Tentýž dojem jsem tam měl vícekrát i jako posluchač, když za pultem stáli různí zvukaři.
Odpovědět

Zpět na „Repro“