audio technica mb6k
-
- Reklama
audio technica mb6k
Mam sadu na bici od audio-technicy rada MB a vse je celkem v pohode jen ten kopakovej mic mb6k se mi zda spatnej, na akci jsem ho mel vedle PG52 a to PG melo vyrazne lepsi spodek. Hral jsem si s tim jen chvili ale ten spodek tam proste nebyl 
Navic jsem si zkousel doma nasnimat hifi bednu (hraje hodne nizko cca od 30hz) a uz tam se mi to nezdalo protoze ty MB5k ze sady (na tomy) to brala vyrazne hloubeji nez ta MB6k ktera by mela byt na kick
Otazka zni: Ma s timhle mic nekdo zkusenost? jedna se o vadny kus nebo je to proste "vlastnost" ?
Navic jsem si zkousel doma nasnimat hifi bednu (hraje hodne nizko cca od 30hz) a uz tam se mi to nezdalo protoze ty MB5k ze sady (na tomy) to brala vyrazne hloubeji nez ta MB6k ktera by mela byt na kick
Otazka zni: Ma s timhle mic nekdo zkusenost? jedna se o vadny kus nebo je to proste "vlastnost" ?
- noxus
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: audio technica mb6k
Mame tu sadu uz asi 2hy rok. Moc s nou bicie nezvucime, skorej pouzivam OH a tomb_ove mic (aj na ine nastroje ako na bicie). Ten kopak je nic moc, pouzil som ho max tak 2x a dost. Znamemu sme ich pozicali na "home" nahravanie a vravel zhruba to iste co ty.
hmm
no tehle odpoved sem tak trochu ocekaval, no s tou sadou to byl takovy krok do tmy
poradne jsem si o tom nic moc nezjistil ale protoze na to byla slusna sleva tak jsem v nejakem dobrem rozmaru obednal....
No stejne jsem chtel na kopak nejakej dospelej mic, tak casem snad bude.
no tehle odpoved sem tak trochu ocekaval, no s tou sadou to byl takovy krok do tmy
poradne jsem si o tom nic moc nezjistil ale protoze na to byla slusna sleva tak jsem v nejakem dobrem rozmaru obednal....
No stejne jsem chtel na kopak nejakej dospelej mic, tak casem snad bude.
- noxus
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
No je to tak. Cale rada MB je taky low-end od Audio-Technica. Bohužial mi to predajca odporucal ake je to super (pred tym sme ATcky nemali). Okrem tejto sady mam este 3 kusy MB3K a ked to postavim vedla D5 od AKG tak si mozem trhat vlasy 
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, bohužel je to tak.
Ačkoli jsem velký zastánce této značky - vlastním ATM710, AT3035, PRO 35 atd...všechno naprosto úžasné mikrofony. Mám rovněž tuto sadu na bicí a MB6k již používám zcela minimálně. Ty spodky tam opravdu chybí. Ostatně co bys chtěl, když celá sada stojí 5tis Kč. Rozhodně bych na kopák doporučil něco z vyšších řad.
Ačkoli jsem velký zastánce této značky - vlastním ATM710, AT3035, PRO 35 atd...všechno naprosto úžasné mikrofony. Mám rovněž tuto sadu na bicí a MB6k již používám zcela minimálně. Ty spodky tam opravdu chybí. Ostatně co bys chtěl, když celá sada stojí 5tis Kč. Rozhodně bych na kopák doporučil něco z vyšších řad.
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ja som mal napr.pre porovnanie na kopák PG52 a vymenil som ho za BETA52. A je to skok vpred. Je citlivejsi a podstane odolnejsi voci vazbe. To len tak mimochodom, lebo povodny bol tiez zo sady PG a dokupit v tvojom pripade Betu by bolo tiez riesenie. Odporucam.
Panove ja nechci provokovat, ale jako slysim neco o rade Shure PG, tak se mi zveda kufr... Podle me to nejsou mikrofony, ale pouze detske hracky PG52 nevyjimaje.