Rada o zapojení produktu

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
MADMAX

Re: Rada o zapojení produktu

Příspěvek od MADMAX »

2 Tomáš (ve výslužbě? :-D ) Souhlasím s Hubertem, že nemáš pravdu - fabie je řekněme levné, obyčejné, nikterak komfortní, ale přesto NORMÁLNÍ, FUNKČNÍ, POUŽITELNÉ auto. To se o navrhované sestavě v žádném případě říct nedá; je to jenom placebo, určené k utracení peněz - řekněme si to úpřímně: podvod. Něco jak "křísicí hořká" Jeffa Peterse alias indiánského medicinmana Waugh Hoo. Nemá to cenu těch deseti tisíc ani náhodou; nemá to cenu ŽÁDNOU, protože se to nedá použít. Přitom deset tisíc už jsou nějaké peníze; na kompletní PA to sice nestačí, ale je nesmysl vyhodit je takovým to způsobem. To není "laciné" řešení, to není řešení žádné. Laciné řešení (srovnatelné s tou Fábkou) jsou dvě aktivky od RCF... [-X
Ondráš

Příspěvek od Ondráš »

OT: Kdyz uz mluvite o Fabii, prip. Rapidu, priznejme si barvu, pro vetsinu lidi s omezenym rozpoctem je to na porizeni drahe auto, nove i ojete. Cenu vyvazuje pouze obrovsky vyber ojetin a snadna dostupnost dilu a servisu.

Zpatky k dotazu, souhlasim RCF jasna volba, ale myslim, ze i ten Mackie udela sluzbu (docela hodne je videt na mensich verejnych produkcich) nebo dokonce v krajni financni nouzi za soucasne krece i ten Behringer by "nejak" hral - ale uprimne 2 bedny na 200 lidi asi nee.

:idea: Mimochodem Thump 15A jsou ted na jednom velkem shopu ve sleve za hodne dobrou cenu a skladem.
exxxi
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od exxxi »

Nojo, ale furt jsme u toho, že jednou..... až našetří na druhou bednu.... ozvučí 200 lidí. Ale u Mackie i Behroše to nebudou dvě bedny, ale spíš čtyři. Ta cesta přikupování levných beden vede do pekel, fakt je lepší jedna bedna na úrovni.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Egestas
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Egestas »

souhlas raději jednu a pak druhou pořádnou bednu než hromada šrotu... ale musím se zastat jedné bedny od behringeru, a to B815NEO měl jsem ji párkrát v ruce a vždy mě příjemně překvapila, za ty peníze slušně hrající bedna, a na ucho mě zněla příjemněji než ART315 :smt102
exxxi
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od exxxi »

Pravda, tenhle model jsem slyšel, kdysi s ním v Plzni kdosi zvučil pódium s tanečky a sportovci, hlediště pro 200 diváků, ale samozřejmě k tomu byly suby. Na reprodukovanou hudbu to stačilo.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Odpovědět

Zpět na „Repro“