Rada o zapojení produktu
-
- Reklama
-
Víťa
Rada o zapojení produktu
Zdravím, zajímalo by mě, jak se zapojuje tento produkt http://www.electronic-star.cz/DJ-sestav ... i29530.htm, má dva zesilovače a čtyři repro-boxy, ale v základu dodávají pouze dva 10 metrové reproduktorové kabely. A jak se vzájemně propojí ty zesilovače aby všechno hrálo všechno to také nevím. Z technické podpory my napsali, že do jednoho zes. se zapojí dva rep. a zes. se mezi sebou vzájemně propojí, nevíte jak? Děkuji za odpověď.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Rada o zapojení produktu
Asi to není kompletní, co by tam mělo bejt.
Nepřekvapuje mne to.
I když možná je ten druhý zesilovač a bedny bráno jako náhradní díly.
Dobrá rada, pokud ještě můžeš okamžitě to vrať, nejprve se poraď co a jak stojí za to koupit a pak nakupuj.
Vím o x způsobech a věcech jak a za co vyhodit 10,5 k.
Nepřekvapuje mne to.
I když možná je ten druhý zesilovač a bedny bráno jako náhradní díly.
Dobrá rada, pokud ještě můžeš okamžitě to vrať, nejprve se poraď co a jak stojí za to koupit a pak nakupuj.
Vím o x způsobech a věcech jak a za co vyhodit 10,5 k.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Proč si kupuješ věci, se kterými zjevně nejsi schopen nijak naložit ? Pokud jsi opravdu dostal čtyři bedny a dva zesilovače a dva kusy kabelu, tak asi předpokládají, že kabel rozpůlíš anebo jinak rozdělíš na 4ks, kdyby délka nestačila, tak si přikoupíš další. Má to nějaké konektory nebo jen oholené konce ? Bedny i zesilovače mají nějaké univerzální (pérové nebo šroubovací) svorky ?
Je to ovšem opravdu hrozný humus a nečekej vůbec nic dobrého.
H.M.
Je to ovšem opravdu hrozný humus a nečekej vůbec nic dobrého.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
-
Víťa
Ještě jsem to nekoupil, a proto se informuji... jestli byste mohli poradit, moc tomu nerozumím, ale potřebuji bendy na venkovní kace okolo 200 lidí, s omezeným rozpočtem do 11000. Právě proto jsem přemýšlel o tom zapojení, ale jak by se stejně propojili ty zesilovače? Má to univerzální šroubové, kabel je roztřepený, co jsem pochopil, dále mají zesilovače výstupy na takový ten šroubovací kabel, a jack.
PA pro venkovní akce pro 200 lidí se z rozpočtem 11000 prostě pořídit nedá... na reprodukovanou hudbu počítej minimálně 50000 na živou ještě víc a to je jen s velkým omezením a stejně to nebude nic moc...
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Zesilovače se samozřejmě propojí nikoli na reproduktorových výstupech, ale na vstupech, aby do každého šel signál z toho zařízení, které bude jeho zdrojem (co máš ?). Pro mne je největší záhadou, proč má pro 200 lidí zvučit někdo, kdo o tom naprosto nic neví a vůbec nic na to nemá, ani peníze ne. Můžeš to nějak objasnit ? To se zbláznili na obci, ve škole, v hospodě ? Nebo je to prostě tvůj nápad a doufáš, že těch 200 lidí bude mít kompatibilní, tedy že ti budou na (jaké ?) podobně ozvučené akce chodit ?
H.M.
H.M.
-
Návštěvník
propojovat budu mikrofon a repro hudbu z http://www.muzikant.cz/zbozi-skladem/be ... -45347.php, nápad je to našeho spolku, kterému dělám moderátora, řekli, že si mám sehnat reproduktory do 10000, jelikož, nabudou na každou akci platit zvukaře. Akcí děláme asi 30 do roka, tak se to vyplatí.
-
Víťa
Omlouvám se, v předchozím příspěvku jsem zapomněl na podpis.
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
To se skutečně vyplatí. Kolik vás stál ten zvukař? 5000 za kšeft? To máme ročně 150 000 náklad. Takže chcete ušetřit 140 000 za rok, ale ochotní jste investovat jen 10 000? Nebylo by lepší celé modrování a zvučení zrušit? Ušetříte ještě víc a odpadnou vám starosti s lacinými křápy.
A nebo, pokud vážně chcete ozvučené moderování a hudbu, tak tomu přiřadit adekvátní prioritu, rozpočet a podle toho se zařídit.
A nebo, pokud vážně chcete ozvučené moderování a hudbu, tak tomu přiřadit adekvátní prioritu, rozpočet a podle toho se zařídit.
Dělám, co mě baví.
-
xxx3
Trochu mi to připomíná pohádku o dvanácti měsíčkách. Holena (to je ten Tvůj spolek), tě posílá pro něco, co z principu jde sehnat jenom zásahem deus ex machina (jinak řečeno, místo jahod v lednu si dosaď ozvučení pro 200 lidí do 10 000.-). Vyřídil bych Holeně, že by Ti to měla napřed ukázat, když tedy nechce platit toho zvukaře...
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

To je mixpult, to nehraje. Kde je ten mikrofon a z čeho se bude pouštět ta muzika ? To všechno, včetně mixu, máte a tudíž se to do těch deseti nepočítá ? Kabely, stojany apod. máte taky, tudíž se to taky nemusí počítat ? Co to je za spolek a co to je za akce ? Vy už jste nějaké dělali a někoho platili nebo jen dělat chcete a platit nemíníte ?
Něco úplně jiného také je neplatit zvukaře (tedy jeho přítomnost, případně práci) a něco jiného nepořídit žádný aparát ani koupí ani nájmem. To první ještě jde, to druhé ne.
H.M.
Něco úplně jiného také je neplatit zvukaře (tedy jeho přítomnost, případně práci) a něco jiného nepořídit žádný aparát ani koupí ani nájmem. To první ještě jde, to druhé ne.
H.M.
Za 5000 na akci Ti to rád ozvučím.
Edit: použiji aparát za čtvrt mega.
Edit: použiji aparát za čtvrt mega.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Hele navrhl bych ti opačný postup, řekni nám co je to za akce, jak velký prostor, co se tam děje, co máte, co potřebujete a my zkusíme vymyslet v rámci možností rozumné ale co nejlevnější řešení a to potom předáš (celou tuto diskuzi) a pokud je u vás v tom tajemném spolku někdo rozumný tak se nad tím zamyslí...
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Podle neklamných indicií to bude Bilderberg anebo jiná podobná organizace zaměřená na ovládnutí lidstva, právě si všimli existence zvukařů a jdou po nich, proto budou těch aparátů potřebovat hodně, tak se snažím, snažím...
H.M.
H.M.
-
Víťa
Napíšu to takto, máme mikrofony, mikrofonní stojany, mix a notebook, z nějž se pouští hudba. Jedná se o akce na něž chodí max 200 lidí, spíše méně, jsou to kulturní akce, jako npř. den dětí, pálení čarodějnic, vánoční jarmarky etc. Jsme nízkorozpočtový spolek, pracující hlavně s dobrovolníky, takže si nijak nemůžeme vyskakovat, proto většina akcí byla nezvučená, chceme to změnit, ale nemáme na to peníze, jak říkám, potřebujeme repro + stojany + (zesilovač), na ozvučení akce do 200 lidí, kteří se spíš přišly "ožrat", a hudba jim tam neuškodí.
PS a Bilderberg nejsme!!!
PS a Bilderberg nejsme!!!