Jak Softvérovo Odstrániť "p" a "b" z nah
-
- Reklama
Jak Softvérovo Odstrániť "p" a "b" z nah
Prosím Vás môžete mi niekto poradiť, ako sa dá odstrániť "p" a "b" z nahrávky vokálu. Ja to tam veľmi cítiť. Neviem sa toho zbaviť. Používam Nuendo, ale nahrávane to bolo v inom programe.
- Tudy
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak Softvérovo Odstrániť "p" a "b" z
Asi napíšu něco, co už stejně víš, ale nedá mi to:gociak píše:Prosím Vás môžete mi niekto poradiť, ako sa dá odstrániť "p" a "b" z nahrávky vokálu..
Není nad prevenci. Pokud máš možnost to nahrát znovu, sežeň si slušný popfiltr (nebo si ho aspoň vyrob z drátu a silonky) a nahraj to s ním.

Jestli se jedná o nějakou nahrávku koncertu, tak sorry.
Vím, že to odstranění možné je, ale osobní zkušenost s tím nemám
ahoj, nahrávám v práci mluvené slovo a někdy ani pop-up filtr úplně nepomůže, jojo, jsou takový experti 
řeším to pak v SoundForge úzkým potlačením frekvence, kterou si najdu analyzérem, je to každopádně v basech.
Úplně to neodstraníš, ale dá se to slušně potlačit. Jo, a taky občas některou vlnu prostě odstraním.
řeším to pak v SoundForge úzkým potlačením frekvence, kterou si najdu analyzérem, je to každopádně v basech.
Úplně to neodstraníš, ale dá se to slušně potlačit. Jo, a taky občas některou vlnu prostě odstraním.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... tomu neverim, treba kovovy lamelovy popfiltery fungujou i zblizka uplne genialne.Nick píše:ahoj, nahrávám v práci mluvené slovo a někdy ani pop-up filtr úplně nepomůže, jojo, jsou takový experti
... nejlepsi je na tohle nejaky spektralni editor ... ja pouzivam v Samplitude jejich SpectralCleaning. Tam se da oriznout pouze a jenom nizky kmitocty v ty dany casti (navic tam krasne vidis kde to je) a zbytek kde retnice nezasahuje se zachova (a naviz vyriznuta cast se aproximuje z ostatniho signalu).řeším to pak v SoundForge úzkým potlačením frekvence, kterou si najdu analyzérem, je to každopádně v basech.

Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,