Fame Soundpack 10: dotaz na přidání satelitů
-
- Reklama
-
dovicin
- Uživatel

Fame Soundpack 10: dotaz na přidání satelitů
Zdar všichni,
pořídili jsme novou PA (tedy jetou) a mám dotaz, páč nejsu fakt odborník. Sub je aktivní, má 300W RMS při xohm (není údaj), SPL 129 dB a krmí 2 strany po 150W při 6 ohm a SPL 121 dB. Je to Fame Soundpack 10 ta starší verze. Vršky mají možnost link výstupu pro další pasivní bedny. Když tam napíchnu pasivky 60W na 8ohm, co se stane? Vychází mi to pak jako sériové zapojení, tedy impedance bude 14 ohm. Máte někdo zkušenost, jak se bude PA chovat v popsaném režimu? Děkuji.
pořídili jsme novou PA (tedy jetou) a mám dotaz, páč nejsu fakt odborník. Sub je aktivní, má 300W RMS při xohm (není údaj), SPL 129 dB a krmí 2 strany po 150W při 6 ohm a SPL 121 dB. Je to Fame Soundpack 10 ta starší verze. Vršky mají možnost link výstupu pro další pasivní bedny. Když tam napíchnu pasivky 60W na 8ohm, co se stane? Vychází mi to pak jako sériové zapojení, tedy impedance bude 14 ohm. Máte někdo zkušenost, jak se bude PA chovat v popsaném režimu? Děkuji.
-
Návštěvník
Re: Fame Soundpack 10: dotaz na přidání satelitů
linový výstup = /!= linková úroveň, toť úvaha
-
dovicin
- Uživatel

linková úroveň...napadlo mne, že vršky mohou mít výstupní link zapojený vevnitř jako paralelní, pak by tam bylo 210W na 7 ohm. Když to výrobce takhle udělal, počítal s tím, že ty satelity bude někdo chtít rozšířit. Nemulvě o tom, že ze subu jsou symetrické výstupy pro další pár aktivních beden.
Tenhle typ se dnes už nedělá a ta nová verze má úplně jiné parametry.
Tenhle typ se dnes už nedělá a ta nová verze má úplně jiné parametry.
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
linková urověn urcitě nemá 210W.
Já myslím že pokud to někdo nezná, tak je težko soudit.
Já myslím že pokud to někdo nezná, tak je težko soudit.