Nový eshop AUDIOKONEKTORY.cz

Sekce slouží k oznámení o workshopech, školeních, soutěžích apod.
Pravidla fóra
- pro zadavatele: tato sekce slouží pro zadání nekomerčního i komerčního inzerátu zdarma. Odbornou veřejnost zde můžete např. pozvat na ŠKOLENÍ či do SOUTĚŽE aj. Neinzerujte zde však zboží, které běžně dlouhodobě prodáváte (vaši běžnou nabídku), k tomu použijte sekce Nabídky firem.
- nejste-li si jisti relevantností inzerátu, obraťte se na administrátora
- není zde přípustné nabízet cokoliv, co nesouvisí se zvukařinou, světly a příbuznými obory. Sekce je monitorována a administrátor může příspěvek odstranit, nebo po dohodě se zadavatelem upravit.
- nezapomeňte do inzerátu uvést kontakt.
- pro uživatele: na inzerát můžete odpovídat či pokládat upřesňující dotazy. Obsah inzerátu nekomentujte.

Server zvukarina.cz ani lidé, spjatí s jeho tvorbou, nenesou odpovědnost za obsah a pravdivost údajů, uvedených v inzerci.
Odpovědět
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
winca

Příspěvek od winca » čtv 24. úno 2011 11:35:49

Zahájili jsme provoz nového eshopu na adrese http://www.audiokonektory.cz
Na jednom místě jsou k nalezení produkty mnoha značek.
Nabídku se snažíme stále rozšiřovat. Jako poslední novinka jsou konektory australské firmy AMPHENOL AUDIO, kdy jsme získali přímé zastoupení pro ČR a SR.
Podpořte nás, šiřte informace, že existujeme - odměnou budiž neustálé rozšiřování nabídky a množství ruzných slevových akcí.

pavlii
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii » úte 08. bře 2011 12:09:00

Gůt. Ale chybí mi tam technické parametry (knoflíky, přepínače a možná i jinde. celý e-shop jsem neprocházel, jen tak namátkou). U knoflíků vnější rozměry, průměr díry. U přepínačů průměr závitu (a možná i rozměry těla by se hodily).

To je jen jako postřeh; já tyhle věci (součástky apod.) musím buď mít fyzicky v ruce nebo mít před očima vyčerpávající popis (nejlépe nákres).

P.
Obrázek
home recording: Cubase Pro 12, WaveLab Pro 11 / Dynaudio BM6 + A500 / Antelope Discrete 8 Pro SC

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » stř 23. bře 2011 18:15:08

správný postřeh - pracuji na tom, co nejdříve doplním, dělám na tom po večerech, teď jsem byl chvilku mimo...
díky za upozornění
winca

honza637
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza637 » stř 23. bře 2011 18:41:29

Je to prima, i ceny jsou docela přátelské. Možná by bylo fajn kdyby ses regnul:)
Uvažoval jsi o nějaké akční nabídce když objednávka přesáhne určitou hodnotu? Ne vždy se bere 5ks od typu ale často od hejna typů po dvou až třech kusech :idea:
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » čtv 24. bře 2011 8:45:44

honza637 píše:Je to prima, i ceny jsou docela přátelské. Možná by bylo fajn kdyby ses regnul:)
Uvažoval jsi o nějaké akční nabídce když objednávka přesáhne určitou hodnotu? Ne vždy se bere 5ks od typu ale často od hejna typů po dvou až třech kusech :idea:

regnul= registroval? a nejsem? ... aha, tak to jsem jinde, udělám to... díky

akční nabídky budou - už to funguje u Amphenolu - 5 ks jakýchkoliv konektorů a je sleva, tendle eshop, co používám, je příliš jednoduchý a tyhle extra funkce neumí - já jsem ve stavu, kdy víceméně zkouším, jestli se chytnem, pak bude i lepší obchod...

ale slevové akce budou, dokonce i taková, že kdo se přizná, že je ze zvukařiny.cz, dostane nějakou slevu :-D

honza637
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza637 » čtv 24. bře 2011 8:52:38

Jestli to bude pusa ... To by bylo na :smt021 . Ale jinak se hlásim že tu oxiduju :wink:
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...

zbynek

Příspěvek od zbynek » pát 01. dub 2011 21:16:45

a co nejake multikonektory? treba 18ti pin nebo 37mi pin nebo 64 nebo snad 108? ;)

ma.cz

Příspěvek od ma.cz » ned 10. dub 2011 17:29:48

winca píše:Zahájili jsme provoz nového eshopu na adrese http://www.audiokonektory.cz
Na jednom místě jsou k nalezení produkty mnoha značek.
Nabídku se snažíme stále rozšiřovat. Jako poslední novinka jsou konektory australské firmy AMPHENOL AUDIO, kdy jsme získali přímé zastoupení pro ČR a SR.
Podpořte nás, šiřte informace, že existujeme - odměnou budiž neustálé rozšiřování nabídky a množství ruzných slevových akcí.
koukal jsem na e shop a měl bych pár věcí. v případě že vyberu typ konekoru mělo by tam být poddělení na značku a né abych se prodíral šmejdama než najdu Neutrick. A druhá našel jsem tam vázací pásky není u nich šířka a délka - je mi jasný že podle kódu se dá najít udaj u AH ale asi by bylo dobré doplnit udaje o výrobku.

Jinak pěkný :-)

kalvoj
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kalvoj » pon 11. dub 2011 9:08:42

Přimlouvám se za signálové multipiny, Ilme a Harting bych asi nechal na PD a hledal po jiných výrobcích :)

Odpovědět

Zpět na „Worskhopy, předváděcí akce, školení, soutěže...“