Procesor EV Dx38 a software RACE - sháním

Dynamické, efektové, multifunkční, nástrojové, výhybky...
Odpovědět
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha » sob 18. čer 2011 12:34:39

Tak, sice už to řeším se servisem, ale napadlo mne jestli to tady někdo nemá.

Kolega má 2 procesory ElectroVoice Dx38, ovládání přes RS232, software RACE 3.10.
Jeden má FW 3.21 a není problém se spojením a ovládáním absolutně žádný. Druhý má FW 2.05 a sice se připojí, ale asi na 10s, po tu dobu jde i ovládat (třeba Mute), ale pak vyhodí hlášku, že SW nedostal odpověď a odpojí se.
Zkoušel jsem to jak z NB s Win7 64 přes USB-COM převodník, tak z PS WinXP přímo na COM portu, stejné nastavení pro oba.

Posílal jsem dotaz i do servisu, ti se s tím ještě nesetkali, ale ptají se u EV. Jediné co nás zatím napadlo je možný problém mezi RACE 3.10 a FW 2.05. Řešením by možná mohlo být instalace nižší verze SW RACE (2.xx), ale problém je, že jej nemáme ani my, ani servis a na webu EV je jen poslední verze.

Takže dotaz zní, nemá někdo čistě náhodou tenhle SW doma a nemohl by jej poskytnout.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

kalvoj
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kalvoj » sob 18. čer 2011 16:00:10

Nebylo by spíš lepším řešením, kdyby výrobce (servis) nahrál nový FW?

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha » sob 18. čer 2011 16:23:33

Aktualizace FW není až takový problém, u toho druhýho jsme to udělali, nebo spíš to nabídlo automaticky, jenže tam byl FW 3.11 a aktualizoval se na 3.21. Všechny servisy jsou jinak daleko, tzn. vymontovat, zabalit, poslat, navíc narazí na stejný problém, že to prostě nejspíš bez nižší verze RCE nepůjde a ten nemají, takže by to museli poslat přímo do EV. A když tady pominu věc peněz je to tak minimálně na měsíc :( . Prostě mám takovej pocit, že s FW 2.05 bude komunikovat RACE v 2.xx, přes něj tam dostanu FW 3.21 (poslední) a pak už to poběží i s RACE 3.10. Momentálně je zásek pouze na tom softu, na posílání a servis je vždycky času dost, navíc když to jinak funguje, akorát se tam musí zadávat všechno ručně :( .
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

Odpovědět

Zpět na „Zvukové procesory“