Doporučení distributoru pro sluchátka do 3000?

DI, kabely, konektory, sluchátka, software, zvukové karty, počítače...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Grazlll
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Grazlll »

Zdarec, rád bych sehnal nějakej sluchátkovej distributor tak do tří tisíc. Mohl by jste mi někdo doporučit něco odzkoušenýho?
gabluk
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabluk »

K cemu to chces pouzit? Odposlechy na podium? Do studia? Kolik portu? Mono/Stereo? Do racku?
Grazlll
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Grazlll »

Dyť jsem blbej..psal jsem to v rychlosti. Rád bych to použil ve "studiu", nahrávání více zpěvů nebo více kytar najednou. Určitě bych rád do racku, minimálně čtyři stereo porty.
gabluk
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabluk »

Presto ze nejsem moc aktivni uzivatel produktu Behringer, par velmi pozitivnich zkusenosti mam. Krome DI boxu a foot midi pedalu, se kteremi jsem velmi spokojen tak mam jeste AMP800, ktery funguje zcela bezvadne a spolehlive za super penize. Vyssi modely od behringera jiz maji problemy, ale tato plastova skříňka se fakt povedla. Za ty penize co to stoji. S klidnym svedomim mohu doporucit.
http://www.behringer.com/EN/Products/AMP800.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Robi

Příspěvek od Robi »

A co tento? Do cenového limitu se vejde a je v provedení do racku. http://www.behringer.com/EN/Products/HA4700.aspx
Používám ho při live zvučení a nemám s ním problém. Kromě společného vstupu má ještě u každého výstupu aux vstup, což byla podmínka když jsem hledal sluchátkový zesilovač. Je tak možné poslat do každých sluchátek něco jiného.
V případě nedostatku auxů na mixpultu je možné poslat všem stejný mix a k tomu přes tyto aux vstupy přimíchat každému jeho nástroj/hlas kolik potřebuje z directoutů mixpultu.
pavlii
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Případně totok je dobré: http://www.smproaudio.com/index.php/en/ ... amps/q-amp" onclick="window.open(this.href);return false; eventuelně další modely z řady (více výstupů).

P.
Obrázek
home recording: Cubase Pro 12, WaveLab Pro 11 / Dynaudio BM6 + A500 / Antelope Discrete 8 Pro SC
Grazlll
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Grazlll »

Díky všem za doporučení...Po tom Behringerovi jsem koukal už před tím a teď jsem si ještě přečetl recenzi a asi bude vítězem :-)
gabluk
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabluk »

Toho rackoveho behringera mame taky, ale je daleko nachylnejsi k bruceni nez ten plastovy. Kdyby jsi jej ale nakonec chtel, asi bychom ti jej mohli prodat. Je horsi nez ten plastovy, tak se ho radi zbavime. je v podstate novy, pouzivany jen na zkusebne a to jen veeeelmi malo, tak by to asi byl vyhodny kup.
pavlii
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Tady: http://www.midi.cz/Comment.aspx?id=110161" onclick="window.open(this.href);return false; zrovna někdo prodává ten SM Pro distributor.

P.
Obrázek
home recording: Cubase Pro 12, WaveLab Pro 11 / Dynaudio BM6 + A500 / Antelope Discrete 8 Pro SC
Odpovědět

Zpět na „Příslušenství“