Klíčovaný GATE
-
- Reklama
Klíčovaný GATE
Když už byla v předchozím příspěvku zmínka o klíčovaném kompresoru tak i já přicházim se svou troškou do mlýna...
Sháním klíčovaný gate ve formě pluginu, nemáte někdo tip?Je to spíš v rámci pokusů, po nahrání bicích k naší nový písničce jsem tak na 90% spokojenej, ale rád bych vyzkoušel jaký by to bylo bez výraznějších přeslechů na virblu...ostatní jsem prořezal ručně (TOM, FT), ale ten virbl a možná trochu i kopák bych chtěl zkusit a výsledný zvuky porovnat...
No a jelikož to mam stále jako zábavu, nikoliv obživu tak samozřejmě nedisponuju hardwerovým gatem takové úrovně (no, vlastně žádnym gatem
) takže to musim "dohánět" až při mixu...
Takže kdyby jste měl někdo vyzkoušenej nějakej gate tak sem s nim, budu potěšen
Předem díky moooc
Sháním klíčovaný gate ve formě pluginu, nemáte někdo tip?Je to spíš v rámci pokusů, po nahrání bicích k naší nový písničce jsem tak na 90% spokojenej, ale rád bych vyzkoušel jaký by to bylo bez výraznějších přeslechů na virblu...ostatní jsem prořezal ručně (TOM, FT), ale ten virbl a možná trochu i kopák bych chtěl zkusit a výsledný zvuky porovnat...
No a jelikož to mam stále jako zábavu, nikoliv obživu tak samozřejmě nedisponuju hardwerovým gatem takové úrovně (no, vlastně žádnym gatem
Takže kdyby jste měl někdo vyzkoušenej nějakej gate tak sem s nim, budu potěšen
Předem díky moooc
-
janek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Klíčovaný GATE
Napis v com mixujes
- teda ake pluginy vies pouzit (protools, vst,...)
Mam pocit ze gate byva v zakladnej vybave, ale ruku za to nedam, ani nic netusim o kvalite roznych gate pluginov...
Mam pocit ze gate byva v zakladnej vybave, ale ruku za to nedam, ani nic netusim o kvalite roznych gate pluginov...
Re: Klíčovaný GATE
Míchám v Cubase 6, mam tady jeden gate od waves, ale ten mě přijde víceméně na prd... Rád bych vyzkoušel i jiné...