Mix. pult poradte
-
- Reklama
-
vaci66
Mix. pult poradte
Zdravím... vedel by mi niekto poradiť slušný mix. pult od Behringer ? 6 vstupov aspoň
vhodný na nahrávanie+ ozvučenie koncertu..
+ aký máte názor na tento mix ?
http://www.rhsound.com/sk/m802usb_mixpulty.rhd.598.htm
.. spĺňal by aj tento svoje účely ? + nejakú v pohode extern. zvuk. kartu.. bez toho by to asi nešlo čo ?...
Sorry som v tom začiatočník... čo sa týka ozvučovania a tak..
ďakujem vopred za Vaše príspevky ...
vhodný na nahrávanie+ ozvučenie koncertu..
+ aký máte názor na tento mix ?
http://www.rhsound.com/sk/m802usb_mixpulty.rhd.598.htm
.. spĺňal by aj tento svoje účely ? + nejakú v pohode extern. zvuk. kartu.. bez toho by to asi nešlo čo ?...
Sorry som v tom začiatočník... čo sa týka ozvučovania a tak..
ďakujem vopred za Vaše príspevky ...
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Mix. pult poradte
Začni trochu rozpočtem a co přesně od toho očekáváš, přidej i zkušenosti.
Rovnou se, ale vyhni pultům od RH, Kaifat a jim podobných.
Zrovna tak bych asi rovnou vynechal i analogový pult od Behringeru.
Nebál bych se spíš bazarových věcí, vybíral bych mezi pulty značek Allen & Heath, Soundcraft, případně snad ještě Mackie.
Rovnou se, ale vyhni pultům od RH, Kaifat a jim podobných.
Zrovna tak bych asi rovnou vynechal i analogový pult od Behringeru.
Nebál bych se spíš bazarových věcí, vybíral bych mezi pulty značek Allen & Heath, Soundcraft, případně snad ještě Mackie.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
Návštěvník
No ... tak čo sa týka ceny do nejakých 250e by som čo to splašil ?
Zkusenosti mám len také .. ze sme s chalanmi skusali co to nahrat... akoze neznie to zle ale nieje to ani dobre ..
ale sme s tym spokojný taku kvalitu nahravky kebyze dosiahneme bol by som rád..
mozem ti poslať link ked tak.. a očakávam od toho len tolko aby to bolo schopne cez to nahravat + popripade ozvucit nejak mensi koncert v pube alebo tak..
Zkusenosti mám len také .. ze sme s chalanmi skusali co to nahrat... akoze neznie to zle ale nieje to ani dobre ..
mozem ti poslať link ked tak.. a očakávam od toho len tolko aby to bolo schopne cez to nahravat + popripade ozvucit nejak mensi koncert v pube alebo tak..
Máš představu o počtu odposlechových a efektových cest?
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Jestli čekáš, že se ve zkušebně nějak přidrátujete k mixu, přes USB výstup to nahraješ do počítadla a bude to super studiová nahrávka, tak to bohužel asi těžko. Být tebou, projdu si na tomto fóru sekci o studiovém zvučení. Tam je spousta dotazů a odpovědí na toto téma a určitě si uděláš alespoň základní představu o tom, co to obnáší.
Ten mix co prezentuješ určitě nějak fungovat bude, ale brzo zjistíš, že ne tak jak jsi si představoval
Ten mix co prezentuješ určitě nějak fungovat bude, ale brzo zjistíš, že ne tak jak jsi si představoval
Pokud to máte jen na nahrávání tak bych doporučil nějakou vícestopou zvukovou kartu. Já používam MOTU Ultralite MK3 a velká spokojenost. Má to 8 vstupů a 8 výstupů, dá se koupit i starší.
tady je recenze:
http://www.audiozone.cz/recenze/motu-ul ... 14480.html
tady je recenze:
http://www.audiozone.cz/recenze/motu-ul ... 14480.html
KV2 Audio ES | ALLEN&HEATH GL2400 | Sennheiser | Audix | Beyerdynamic | Rode
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jenže ta má jen jeden Preamp.
Ale jo 8mi kanálová zvukovka je pro náběr ideální cesta, pohledej v tématech o vícestopých zvukovkách.
Nějakej starší Presonus, M-Audio, Motu, apod., jen pozor na rozhraní FW vs. USB.
Ale jo 8mi kanálová zvukovka je pro náběr ideální cesta, pohledej v tématech o vícestopých zvukovkách.
Nějakej starší Presonus, M-Audio, Motu, apod., jen pozor na rozhraní FW vs. USB.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř