Bezdrát LEWITT LTS 240 Diversity D - zkušenosti
-
- Reklama
Bezdrát LEWITT LTS 240 Diversity D - zkušenosti
Dobrý den,
máte prosím někdo osobní zkušenost s bezdrátovým mikrofonem LEWITT LTS 240 Diversity D? Potřebuji bezdrát na ozvučení různých závodů, případně na nějaké menší akce pro děti a karaoke párty, takže nic "profi"
Oproti levnějším modelům (např. AKG WMS40) se mi na něm líbí možnost přepínání 4 frekvencí (bohužel ve vyšším pásmu 863,250 / 863,875 / 864,250 / 864,875) a "diverzita".
Děkuji předem za reakce.
máte prosím někdo osobní zkušenost s bezdrátovým mikrofonem LEWITT LTS 240 Diversity D? Potřebuji bezdrát na ozvučení různých závodů, případně na nějaké menší akce pro děti a karaoke párty, takže nic "profi"
Děkuji předem za reakce.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Bezdrát LEWITT LTS 240 Diversity D - zkušenosti
LEWITT vychází z AKG, resp. lidi kteří ho dělají, takže co do kvality bude podobná.
Problém je jak jsem psal už v jiném vláknu velmi omezená možnost manévrování mezi frekvencemi a právě na ty akce co zamýšlíš i možnost pohybu, protože má vysílací výkon pouze 10mW.
Jako nejvhodnější volbu bych prostě doporučil toto:
http://imusicdata.cz/mipro-vocal-set-popular
případně 2kanálovou variantu
má to 30mW, diverzitu, atd.
Tady prostě není horší/lepší, ale hranice funguje/nefunguje.
Problém je jak jsem psal už v jiném vláknu velmi omezená možnost manévrování mezi frekvencemi a právě na ty akce co zamýšlíš i možnost pohybu, protože má vysílací výkon pouze 10mW.
Jako nejvhodnější volbu bych prostě doporučil toto:
http://imusicdata.cz/mipro-vocal-set-popular
případně 2kanálovou variantu
má to 30mW, diverzitu, atd.
Tady prostě není horší/lepší, ale hranice funguje/nefunguje.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Re: Bezdrát LEWITT LTS 240 Diversity D - zkušenosti
hm, tak to jsem sice slyšet nechtěl:-) ale asi má opravdu význam přidat peněz a koupit něco co je vyzkoušené, co funguje a nějakou dobu vydrží ..
Moc děkuji za radu!
Moc děkuji za radu!