Bezdrát Trantec S4.5
-
- Reklama
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Bezdrát Trantec S4.5
Chtěl jsem se zeptat, máme v divadle 4 ks bezdrátů Trantec S4.5, k tomu jsou porty, chtěl bych to ale rozšířit a přibrat k nim ještě 2 ručky (pouze vysílače) abych mohl používat buď jedno, nebo druhý. A konečně se zbavil těch VHF Dexonů.
Nevíte někdo jestli lze sehnat, případně kde mám hledat, na koho se obrátit (např. ofic. dovozce).
Frekvence, cenu, apod. zatím neřeším, nejdřív potřebuju vědět jestli to vůbec jde.
Díky
Nevíte někdo jestli lze sehnat, případně kde mám hledat, na koho se obrátit (např. ofic. dovozce).
Frekvence, cenu, apod. zatím neřeším, nejdřív potřebuju vědět jestli to vůbec jde.
Díky
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Bezdrát Trantec S4.5
Pokud vim Trantecy sem vozi(la) MusicData http://www.musicdata.cz/
EDIT: Na webu ho ale nejak nemaj a Trantec Cesko na webu taky ne ... nevim co se stalo.
EDIT: Na webu ho ale nejak nemaj a Trantec Cesko na webu taky ne ... nevim co se stalo.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Bezdrát Trantec S4.5
Díky, zkusím se tam optat.
jinak 12.3.09 bychom se měly u nás potkat, teď ještě dořešujem nákup nějakého vybavení a pak bych se ti ozval pro doladění detailů.
jinak 12.3.09 bychom se měly u nás potkat, teď ještě dořešujem nákup nějakého vybavení a pak bych se ti ozval pro doladění detailů.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř