konektory Tesla Liberec 6AF

DI, kabely, konektory, sluchátka, software, zvukové karty, počítače...
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
Návštěvník

konektory Tesla Liberec 6AF

Příspěvek od Návštěvník » ned 07. kvě 2006 23:39:07

Sháním větší množství konektorů Tesla Liberec, označení 6AF 282 08 (rozhlasový typ C16) jsou to takové ty nožové konektory používané třeba na 100V výstup. Potřebuji panelové, nejlépe dvoupatrové, nebo odkoupím i kompletní přepojovač.
Zajímají mě i veškeré druhy vidlic.

Nikolas
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Nikolas » pon 08. kvě 2006 12:20:03

Omlouvám se, ale neuvedl jsem své jméno. Teď už je to snad dobře. Nikolas

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » pon 08. kvě 2006 12:45:53

... mmno ja ti teda asi nepomuzu, Liberce jsem naposled videl pri rekonstrukci Palace kultury ...

No nevim jestli to dneska jeste nekde najdes ... v dobre kde se vsude pouzivaj bantamovy a jackovy prepojovace a el. matice. Skoda, kdyz se pred lety bouralo studio v AUS / USMO tak jich vyhazovali docela dost ... ale kdo moh tenkrat vedet ze o deset let pozdeji se o ne bude nekdo zajimat.

BTW, co s tim ?

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » pon 08. kvě 2006 17:14:59

Ty máš něco společnýho s Pakulem? Já stavím studio a chci si udělat přepojovač. Zajímají mě ale i jiné věci ze starých režií, potřebuju někde sehnat rackové rámy od rozhlasových ústředen (modré Tesla Vráble), mám 3 a chci aby vypadaly podobně. Nebo sehnat víc jiných. Já ten přepojovač viděl v Laterně a v Národním a nic levnějšího a jednodužšího mě nenapadá. Na dvoupatrovém 6AF 282 08 (C16) zapojím třeba výstup ze studia a vstup do pultu na druhém patře a propojení provedu pouhým zasunutím vidlice 895 37 (CL5). Vidlice 895 36 (C19) mi to propojí taky, ale signál můžu ještě vyvést ven. Pomocí vidlice se zkrácenými noži 6AF 895 38 (C17) je možno vyvést horní řadu kontaktů, např. příchozí. Vidlice s přerušenými noži mi vyvede spodní sadu kontaktů, např. odchozí. Je to jednoduché a funkční. Když dám na každý výstup a vstup samostatný XLR, tak bude muset být každý spoj "zašňůrovaný". Jinak mě zajímají jakékoliv věci ze starých režií, monitory, studiové magnetofony, Sháním jakékoliv díly i celé komplety týkající se rozhlasové ústředny Tesla RU, Philips, Siemens, Telefunken. Dále jakékoliv díly, použité na Strahovském stadionu.Sháním elektrický gong Ufa nebo jiný, používaný v kině. Zajímavý je pro mě i jakýkoliv gong ovládaný elektromagnety.Mikrofony Neumann, RCA,AKG,Telefunken a jiné, též konektory a napaječe. Dále kinařské zesilovače a studiovou techniku, magnetofony, předzesilovače, profesionální gramofony, rozhlasovou a televizní techniku i moderní (cca do roku 1980)Rackové stojany z rozhlasových ústředen.Hledám nadšence, kteří se zabývají podobně jako já straými rozhlasovými ústřednami Tesla RU, DU,Philips, Siemens a ostatní technikou ze studií . Nikolas

Ota
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Ota » pon 08. kvě 2006 23:13:39

Zkus hodit dotaz na www.zesilovace.cz, určitě si budeš dobře rozumět s Leošem (sinclair). Já jsem sice v 80. letech s podobnou technikou také začínal a tak k ní mám také takový "oživovatelský" vztah, ale nevím, kam bych podobné krámy nastěhoval. Vystup z anonymity, napiš jak a kde to skladuješ a kdyby jsi uspořádával přehlídku, dej vědět. :)

Nikolas
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Nikolas » úte 09. kvě 2006 0:04:11

Zdravím, Tě, Oto. Leoše znám, chodí taky na Amlion.wz.cz a už jsme pokecali i po telefonu. Ta anonimita byla trošku omyl, já jsem zvyklý, že když vlezu na Amplion, tak se mi to automaticcky přihlasí. Tady to tak nějak nefunguje a já jsem si toho nevšiml. Každopádně Tě zvu na radioamatérskou burzu na Kozákově u Semil 13.5.2006 , já tam jedu naprosto určitě. ty 6AF sháním akutně, protože bez přepojovaže to studio nemůžu dělat, nechce se mi pořád lézt pod stůl. A mám tam nachystaný tolik pěkný techniky...

Ota
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Ota » úte 09. kvě 2006 10:13:20

No tak to je blbý, já mám zrovna toho 13. 5. ozvučovačku.
Proč zrovna v tom studiu trváš na těch liberečákách. Všdyť se dá přeci sehnat docela levně TRS-kový, např Signex Isopatch CPJ48, kde si můžeš konfigurovat propojení letováním plošek. Nemusíš pak ani používat proletovávané hvězdice ("kostky") k propojení cesty, obstarají to spínací kontakty TRS svírek. A navíc se nemusíš bát, že při vytahování hvězdice na sebe nepřevrátíš stojan přepojovače. :)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » úte 09. kvě 2006 10:54:54

Hehe, :D to máš pravdu. V laterně je měli asi zabetonovaný do země. Ty TRSka jsou takový ty miniaturní tříkolíky? To mě by se líbily spíš takový ty symetrický jacky, ten atipickej rozměr, používanej na přepojovači pultu Elektroakustika Bratislava. Jinak, kde o těch TSRkách seženu více informací?

Ota
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Ota » úte 09. kvě 2006 11:06:38

TRS jsou většinou normální "jacky", asi jako XLR jsou "Cannony". Je ale pravda, že těch jacků pro přepojovače je více druhů - menší, "více a lépe zacvakávací" (TT Bantam apod.) a pro bližší info se podívej na www.neutrik.com, ať to nemusím vypisovat.

Nikolas
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Nikolas » úte 09. kvě 2006 11:27:00

Hmmm, pěkný. Má to ale jednu nevýhodu. Já jsem takovej prdlouš, že na jedné straně Liberečáků jsem chtěl mít zvuk, na druhé indikace a ovládání (třeba start pro magnetofon). Jinak, proletovávat bych je nemusel, vidlice 895 37 (CL5) propojí horní i dolní patro sama o sobě.

Ota
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Ota » úte 09. kvě 2006 12:43:13

Pokud jde o ta současná propojení ovládání mgf a dodržení historie, pak ty hvězdice mají svůj důvod. Pokud jde ale jen pro spojení pater přepojovače audia, tak právě stejnou službu, co dlouhá hvězdice, udělají prázdné TRS svírky, když je tak nakonfiguruješ kapkou cínu na příslušných ploškách PCB.

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

SIGNEXy

Příspěvek od safa » úte 09. kvě 2006 13:36:52

... vic info k SIGNEXum najdes treba tady:

http://www.independentaudio.com/CDCatal ... signe.html

no a PDF katalogy tady:

http://signex.com/

Ota
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Ota » úte 09. kvě 2006 15:19:38

To safa: Honzo, prodáváte ještě ty Signexy, nebo již z trhu vymizely? V nabídce Audiopro jsem je ňák neobjevil, ale mohl jsem se dívat špatně... :-)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » úte 09. kvě 2006 19:20:04

Na kolik to asi přijde?

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

SIGNEX

Příspěvek od safa » úte 09. kvě 2006 22:50:39

Oto dival jsi se dobre ... chyba je na nasi strane. Prodavame a s pomerne velkym uspechem, lec nase internetova nabidka (http://shop.audiopro.cz/) je v soucasnosti v rozkladu (dlouhe povidani, zkracene proste firma co se o chod toho eShopu mela starat se ukazala jako nekomunikujici a neflexibilni).

Nasi programatori proto vyvinuli novy eShop, napojeny primo na nasi databazi (cili by mela skladova dostupnost konecne sedet, objednavky uz se nebudou ztracet ... atd.). V podstate je nova verze hotova (pockejte az to uvidite .... ma to hromadu funkcnich vychytavek, hosi se na tom fakt vyblbli) ... pocitam ze snad do konce mesice by mela bejt On-line. Tam budou i SIGNEXy (teda hlavne CPJcka, takovy ty okrajovy jsem tam nedaval).

Odpovědět

Zpět na „Příslušenství“