Výhybka pro JBL VTX F15
-
- Reklama
Výhybka pro JBL VTX F15
Uměl by mi někdo postavit výhybky pro jeden pár JBL VTX F15 ?
Bohužel výrobce ji vyrábí jen bi-amp a to konkrétně pro Crown I-Tech 4x3500HD.
Chtěl bych ji napájet Crown I-tech 6000, který na to mám volný.
Palko.
Bohužel výrobce ji vyrábí jen bi-amp a to konkrétně pro Crown I-Tech 4x3500HD.
Chtěl bych ji napájet Crown I-tech 6000, který na to mám volný.
Palko.
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Re: Výhybka pro JBL VTX F15
Neuměl, respektive nedoporučuju to ani zkoušet, bude to znehodnocení celého aparátu. Prostě kromě bedny a zesilovače k tomu patří i příslušné DSP s příslušným setupem, který bude jistě získaný velmi náročným postupem, jaký absolutně nelze doma napodobit a už vůbec ne přenést do pasivní výhybky. Palko, pokud máš rád JBL a ještě jim věříš, tak jim dávej, co potřebují a nezkoušej takhle "šetřit". To je pak jen parodie na JBL a přesně tím ztratili už většinu té dobré pověsti, kterou kdysi všude měli. Ono to pak totiž slyšitelně nehraje a jenom hrdý majitel se snaží to nevnímat a místo toho se upíná jen k těm třem písmenům...
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
Velmi děkuji panu Zdeňkovi za odpověď. Abych řekl pravdu, tak podle referencí jsem předpokládal, že můžu očekávat nejlepší výsledek od Vás. Zároveň jsem se ale bál, že přesně takto odpovíte, protože tam, kde jsem VTX F15 slyšel, tak vždy vylučovali jakékoli jiné zapojení - přesně v souladu s Vaší opdovědí ohledně DSP. A přesně jak jste popsal - hrát to bude, ale bude to něco jiného než VTX F15.
Tak velmi děkuji za Váš odborný názor.
Palko.
Tak velmi děkuji za Váš odborný názor.
Palko.
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Já to nevylučuju a je jistě několik dalších lidí, co to budou umět nějak relativně uspokojivě navrhnout, ale prostě možnosti takové práce jsou omezené a možnosti pasivní výhybky také. Pokud je v bedně podobné třídy pasivní výhybka, tak je obvykle velmi složitá a drahá a těžká a stejně je biamp provoz s příslušným setupem výrazně zvukově lepší a tyhle nůžky se od sebe stále více rozevírají s tím, jak se DSP vylepšují.
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz