mechanický a elektronický střih analogového zvukového signáIu
-
- Reklama
-
Kuba123123
mechanický a elektronický střih analogového zvukového signáIu
Dobrý den,
byla by tu nějaká dobrá duše, která by mi dokázala shrnout jak probíhá mechanický a elektronický střih analogového zvukového signáIu? Já si pod tím nedokážu moc představit.
Snad budete někdo vědět,
děkuji
byla by tu nějaká dobrá duše, která by mi dokázala shrnout jak probíhá mechanický a elektronický střih analogového zvukového signáIu? Já si pod tím nedokážu moc představit.
Snad budete někdo vědět,
děkuji
- pavlii
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: mechanický a elektronický střih analogového zvukového signáIu
Tak na elektronický střih analogového signálu jsem taky zvědav 
P.
P.
Skoro bych řekl, že jestli někdo nestříhá a neslepuje magnetofonový pás, tak o mechanickém střihu nemůže být řeč. A veškerý jiný střih analogového signálu, který snad někde probíhá, je elektronický. I když bych čekal že veškerý střih analogového signálu bude co do množství hodně minoritní záležitost a že půjde spíš o fajnšmekrovské projekty, kdy se někdo cíleně vyhne digitálu.
- KarlosSou
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
jo, kdysi jsem takhle mechanicky slepoval jak magnetofonové pásky, tak videokazety. Byly na to i takové mašinky. Lišta s přítlakama zhora, žiletka a lepící páska. Páska se řezala šikmo. Každá kopie znamenala výraznou ztrátu kvality, takže kolikrát to bylo nevyhnutelné, nehledě na namotávání pásku, čili i na opravy ...
-
Petr Z.
Už jen já pamatuju tzv. letmý elektronický střih analogového signálu u klasického magnetofonu?
Je nutný to vysvětlovat, nebo si to najdete na všech těch internetech?
Je nutný to vysvětlovat, nebo si to najdete na všech těch internetech?
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... jestli myslis zaznam na 1/4" magnetickém pásu tak normálně šikmým střihem nemagnetickejma nůžkama, nebo střihačkou (taková šikmá gilotina s vodící drážkou pro pásek)Kuba123123 píše:byla by tu nějaká dobrá duše, která by mi dokázala shrnout jak probíhá mechanický... střih analogového zvukového signáIu?
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,