M-Audio DELTA66

Otázky a odpovědi ze STUDIOVÉ PRAXE - co, jak a proč dělat atd. (otázky na techniku směřujte do sekce Zvuková technika).
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
RastiSlav

M-Audio DELTA66

Příspěvek od RastiSlav »

zdravím, posledné dni surfujem po internete a hladám zvukovu kartu pre moje domáce štúdio a jedna z mála čo mi vyhovuje a zmesti sa do mojho rozpočtu je M-Audio DELTA66, tak sa vás chcem spýtať či s ňou máte skusenosti a či sa mi do nej oplatí zainvestovať. Dakujem
xb
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

M-Audio DELTA66

Příspěvek od xb »

Delty od M-Audia muzu jedine doporucit
maly_medved
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

M-Audio DELTA66

Příspěvek od maly_medved »

je to sice už trochu dědeček ...... ale do stolního počítače můžu jen doporučit.

Používám Delta 44 , 66, 1010 , Audiophile , a to i kombinace více karet v jednom pc

Teda - občas ti bude dělat problém s nějakou tou gamesou, ale kdo má počítač na "seriozní" práci bude spokojenej

MIMOCHODEM ... ukažte mi někdo jiný PC hardware, který morálně vydržel na velmi dobré úrovni na trhu tolik let .....
JFL

M-Audio DELTA66

Příspěvek od JFL »

Já už se s PCI kartami rozloučil, protože nenahrávám ve studiu a jedu na NB. Můžu Ti nabídnout málo použitou kartu německé výroby Terratec Phase 88, která je 8+2 kanálová (+SPDIF), a myslím. že zvukově mnohem lepší než M-Audio. Informace na: http://ftp.terratec.de/Producer/PHASE/P ... nfo_GB.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; - celý manuál na: http://ftp.terratec.de/Producer/PHASE/P ... ual_GB.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Chodila na W98, a po stažení nových ovladačů jede na XP. Na Vistě jsem ji nezkoušel, myslím že taky pojede, musel bych to někde zkusit.
Prodám za 5tis.Kč. (Pořizovací cena byla 15 tis. - před skoro deseti lety.) Konstrukčně je skoro ze stejné doby jako Delta66, ale s německou precizností a má trochu víc možností výběrů např. synchronizace, nebo kaskádního řazení - viz manuál.
JFL
RastiSlav

M-Audio DELTA66

Příspěvek od RastiSlav »

ja som sa rozhodoval medzi M-Audio AUDIOPHILE 2496 a DELTA 66, tu co si spominal M-Audio AUDIOPHILE bola 2496-ka ci iny model ? M-Audio AUDIOPHILE2496 je podstatnejsie lacnejsia a mne/nam v podstate staci ak na kartu pripojim mixak a cez mix mikrofon alebo rovno dynamiku na kartu takze teoreticky mi je 6 vstupou a vystupou zbytocnych a tak sa vas chcem spytat ci M-Audio AUDIOPHILE 2496 je rovncenna v DELTA 66 ak nepocitam I/O ale iba kvalitu prevodnikov. dakujem
JFL

M-Audio DELTA66

Příspěvek od JFL »

Adiophile 2496 je levnější, má jen 2 vstupy a 2 výstupy, ale hlavně: bude mít horší odstup hluku, má převodníky přímo na PCI kartě - v PC. Připojovací konektory (CINCH) jsou pak na zadní straně PC bedny. Kvalitnější jsou převodníky v krabičce - jako Delta 66 apod.
JFL
Tudy
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

M-Audio DELTA66

Příspěvek od Tudy »

JFL píše:...Můžu Ti nabídnout málo použitou kartu německé výroby Terratec Phase 88, která je 8+2 kanálová (+SPDIF), a myslím. že zvukově mnohem lepší než M-Audio. Informace na: http://ftp.terratec.de/Producer/PHASE/P ... nfo_GB.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; - celý manuál na: http://ftp.terratec.de/Producer/PHASE/P ... ual_GB.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Chodila na W98, a po stažení nových ovladačů jede na XP. Na Vistě jsem ji nezkoušel, myslím že taky pojede, musel bych to někde zkusit.
Prodám za 5tis.Kč. (Pořizovací cena byla 15 tis. - před skoro deseti lety.)
JFL
Ta cena už je dnes trochu mimo mísu a popravdě se po ní poohlížím spíš na německém eBay (dá se koupit maximálně do 100 EUR), ale i tak se zeptám: máš ji ještě?
Návštěvník

M-Audio DELTA66

Příspěvek od Návštěvník »

Tu kartu Terratec mám, nabídni na: jilji.flanderka@vsb.cz (Ostrava).
JFL
Tudy
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

M-Audio DELTA66

Příspěvek od Tudy »

OK, "nabídku" (ve které Ti vlastně rozmlouvám prodej) máš v emailu.
Odpovědět

Zpět na „Nahrávání a práce ve studiu“