Edirol UA-25EX

DI, kabely, konektory, sluchátka, software, zvukové karty, počítače...
Odpovědět
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
Vrzalík

Edirol UA-25EX

Příspěvek od Vrzalík » pon 01. bře 2010 17:33:44

Zvažuji její koupi. Ale nemůžu najít žádnou recenzi ani test. Chtěl bych jí využít na stereo nahrávání ze dvou kondenzátorových mikrofonů ( oktava mk012). Líbí se mi, že je z hliníku. Ale neznám kvalitu jejich preampů, také by mě zajímal její šum. Jak si vede v porovnání s konkurencí? ( zvažuji i koupi Emu 0404, tu většina lidí chválí, mě se trochu nepozdává kvalita zpracování, prý i knoby nepatří zrovna k citlivým). Poraďte, kterou mám zvolit. Samozřejmě kvalita předzesilovačů a šum je na prvním místě :)

Jaybee

Re: Edirol UA-25EX

Příspěvek od Jaybee » stř 19. kvě 2010 1:38:55

Taky by me zajimal nazor nejakeho stastneho ci nestastneho majitele.. Jinak jsem jinde cetl az na absenci ovladacu pro WinXP 64b vesmes velmi kladne hodnoceni anglicky mluvicich uzivatelu.

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Edirol UA-25EX

Příspěvek od safa » čtv 03. čer 2010 22:12:17

Vrzalík píše:zvažuji i koupi Emu 0404, tu většina lidí chválí, mě se trochu nepozdává kvalita zpracování, prý i knoby nepatří zrovna k citlivým

... co se ti nezda na zpracovani ? Tam problem nevidim, spis nekomu nesedne koncepce s knoby nahore takze uz na to nic nepostavis ... ale jinak s provedenim nemam problem. Gain knoby obcas v extremnich polohach (na zacatku a v konci drahy) reaguji necekane, to je fakt... je s nima manipulovat s citem.

Odpovědět

Zpět na „Příslušenství“