Vyosené audio
-
- Reklama
-
bricamry
Vyosené audio
ahoj mám takový problém, bohužel ho neumím popsat, tak přikládám obrázek, prosím poradíte jak ho dostat na osu? mám k dispozici Audition 3 dííky
http://img2.imgup.eu/audio.JPG
http://img2.imgup.eu/audio.JPG
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyosené audio
Chybný DC Offset . Neporadím v Auditionu, V produktech Sony ( Vegas, Sound Forge ) to bylo v záložce process - DC Offset . Vznikne záznamem ze shit zvukovky chybou v audiořetězci atd. ....
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
V AA3, v Effects v Amplify/Fade (process), zaškrtnout DC Bias Adjust a pro L a R si nastavit posunutí, hned vedle.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jak bylo psáno shit zvukovka (většinou), já osobně jsem takovouhle nahrávku dostal do ruky jen jednou, když mi to přinesly na vystoupení při školní akademii. Nahráváno a stahováno, kdoví kde, mixík každá část jinak hlasitá a jinak kvalitní. Ještě že představení bylo až druhej den, takže jsem si to vzal domů, postahoval si ty písničky pořádný a celý to udělal znova. Bylo to nejrychlejší.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
No tos mu to moc nevysvetlil
Znamena to ze se tam dostala stejnosmerna slozka a az na tu se pak "namoduluje" signal, takze je to pak cele o tu stejnosmernou slozku posunute. Signal pak nechodi kolem( ...signal nechodi - jak to rict odborne spravne ??
) 0V ale treba okolo -0,2V. Pri prehravani by to nemelo moc vadit pokud to na te jedne strane nepujde do limitace, hned prvni kondenzator v ceste tohle odstrani. Dela to ale udajne problemy efektum a pluginum. Ja to osobne vzdy hned po nahrani prejedu tim filtrem na odstraneni offsetu a mam klid 
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
-
Návštěvník
mockrát děkuji za krásné vysvětlení
tak co bych chtěl z headsetu za 3 stovky
díky moc
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... prekladatelskej trpiFrenk píše: Signal pak nechodi kolem( ...signal nechodi - jak to rict odborne spravne ??)
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,