Vyosené audio

Otázky a odpovědi ze STUDIOVÉ PRAXE - co, jak a proč dělat atd. (otázky na techniku směřujte do sekce Zvuková technika).
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
bricamry

Vyosené audio

Příspěvek od bricamry »

ahoj mám takový problém, bohužel ho neumím popsat, tak přikládám obrázek, prosím poradíte jak ho dostat na osu? mám k dispozici Audition 3 dííky
http://img2.imgup.eu/audio.JPG
maly_medved
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyosené audio

Příspěvek od maly_medved »

Chybný DC Offset . Neporadím v Auditionu, V produktech Sony ( Vegas, Sound Forge ) to bylo v záložce process - DC Offset . Vznikne záznamem ze shit zvukovky chybou v audiořetězci atd. ....
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha »

V AA3, v Effects v Amplify/Fade (process), zaškrtnout DC Bias Adjust a pro L a R si nastavit posunutí, hned vedle.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
bricattus

Příspěvek od bricattus »

díky, moc díky ;) a co to vůbec znamená když to takhle je?
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha »

Jak bylo psáno shit zvukovka (většinou), já osobně jsem takovouhle nahrávku dostal do ruky jen jednou, když mi to přinesly na vystoupení při školní akademii. Nahráváno a stahováno, kdoví kde, mixík každá část jinak hlasitá a jinak kvalitní. Ještě že představení bylo až druhej den, takže jsem si to vzal domů, postahoval si ty písničky pořádný a celý to udělal znova. Bylo to nejrychlejší.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Frenk
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Frenk »

No tos mu to moc nevysvetlil :D Znamena to ze se tam dostala stejnosmerna slozka a az na tu se pak "namoduluje" signal, takze je to pak cele o tu stejnosmernou slozku posunute. Signal pak nechodi kolem( ...signal nechodi - jak to rict odborne spravne ?? :D) 0V ale treba okolo -0,2V. Pri prehravani by to nemelo moc vadit pokud to na te jedne strane nepujde do limitace, hned prvni kondenzator v ceste tohle odstrani. Dela to ale udajne problemy efektum a pluginum. Ja to osobne vzdy hned po nahrani prejedu tim filtrem na odstraneni offsetu a mam klid :-)
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

mockrát děkuji za krásné vysvětlení ;) tak co bych chtěl z headsetu za 3 stovky :D díky moc
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa »

Frenk píše: Signal pak nechodi kolem( ...signal nechodi - jak to rict odborne spravne ?? :D)
... prekladatelskej trpi ;-)
Odpovědět

Zpět na „Nahrávání a práce ve studiu“