Zápach mlhy

• Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
BuBu
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Zápach mlhy

Příspěvek od BuBu » sob 02. dub 2011 22:35:53

Zdravím, dostal jsem k novému Antárku mlhu zdarma, připadá mi ale, že její kvalita nebude moc přesvědčující. Nejvíce mi vadí zápach, který mlha produkuje. Jedná se o tuto: http://www.hdt.cz/elite-mha-1l/d-199565/. Dříve jsem používal tuto: http://www.hdt.cz/naplnb-5l/d-196034/ a nepřipadalo mi, že by byla cítit tolik, jako ta, kterou sem dostal. Jak řešíte zápach mlhy, popřípadě máte vytipovanou nějakou, která je nejvíce neutrální? Nevím, jak dalece by problém se zápachem vyřešilo přidání esence do kapaliny... :shock:
Kvalitní a spolehlivá technika = spokojený divák :-)
B u B u | J a n B u r e s c h

honza637
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Zápach mlhy

Příspěvek od honza637 » sob 02. dub 2011 22:40:18

Zdar, je to opravdu náplní. Zaměř se na používání "divadelní" mlhy. Mnohdy se prodávají takové jebky že to není hezké.
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...

Tomáš
Uživatel
Uživatel

Zápach mlhy

Příspěvek od Tomáš » ned 03. dub 2011 15:11:13

no ja mam odliate asi z tejto http://www.dj-market.cz/sk/specialni-ef ... ium-5-litr" onclick="window.open(this.href);return false;
a pri prvom pouziti (dymak kupeny cez inzerat a mozno dlchsie nepouzity) mi to tiez dost zasm.r.delo, ale ked som tot na zaciatku marca znovu ho pouzival, (po dlchsom case) tak sa mi to nezdalo ze by neak strasne sm.r.del...
Tak asi by mohol pripisat niekto skusenejsi, prip. odskusat viac druhov ;)

honza637
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Zápach mlhy

Příspěvek od honza637 » pon 04. dub 2011 8:56:50

Jestli v tom cosi nezůstalo:-D
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...

BuBu
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Zápach mlhy

Příspěvek od BuBu » pon 04. dub 2011 19:40:06

honza637 píše:Zdar, je to opravdu náplní. Zaměř se na používání "divadelní" mlhy. Mnohdy se prodávají takové jebky že to není hezké.
Můžeš mi, prosím, nějakou "divadelní" kapalinu doporučit? Hledal jsem, ale bohužel jsem nic konkrétního a za přijatelnou cenu nenašel.. [-o< Díky, Honza

Pavel Sokolovna
Uživatel
Uživatel

Zápach mlhy

Příspěvek od Pavel Sokolovna » úte 05. dub 2011 17:08:31

Nevím přesně, co má Honza637 na mysli za "divadelní" kapalinu, ale za sebe můžu doporučit ROBE Performance Fog.

BuBu
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Zápach mlhy

Příspěvek od BuBu » čtv 07. dub 2011 19:36:20

Tak nakonec jsem na doporučení dalších vyzkoušel Eurolite "P" v 5-ti litrovém kanystru a je pro moje využití naprosto perfektní a hlavně je naprosto neutrální, bez zápachu, narozdíl od eLite Mhy, kterou jsem dostal zadarmo.. asi vědí, proč jí dávat zadarmo :D

Tomáš
Uživatel
Uživatel

Zápach mlhy

Příspěvek od Tomáš » čtv 07. dub 2011 20:37:26

no pri mojich financ., by mi mohly dat zadara aj bez kupy niecoho k tomu... :(

BuBu
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Zápach mlhy

Příspěvek od BuBu » čtv 07. dub 2011 21:03:45

já myslim, že v akci za 200,- (HDT.cz) to neni zas tak velká suma :-) ta eLite je fakt příšerně cítit..

ma.cz

Zápach mlhy- BuBu

Příspěvek od ma.cz » sob 09. dub 2011 8:42:38

Vyhoď Antari a kup si JEM s origo kapalinou a máš po problému, v případě že by i tohle byl problém kup MDG a máš vystaráno. =D>

ma.cz

Zápach mlhy

Příspěvek od ma.cz » sob 09. dub 2011 8:50:12

Osobně jsem koupil UNIQUE HAZE II. a se všemi čtyřmi byl taky cca po roce problém. Začali příšerně smrdět přepáleným a to všechny čtyři kusy, po několika neúspěšných reklamacích dovozci jsme se dali do bádání a zjistili jsme že těleso se vyhřívá místo na 350 stupňů na 550 st. a přepaluje origo kapalinu. Po velkém úsilí jsme objevili výrobní vadu, která se u většiny projeví cca po roce. Po malé upravě se vše spravilo je je OK.

ma.cz

Zápach mlhy

Příspěvek od ma.cz » sob 09. dub 2011 8:53:27

sem netušil že s.m.r.a.d. je vulgární slovo :-):-):-) a že mi ho system zakáže :-)

Pavel Schneider
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Zápach mlhy

Příspěvek od Pavel Schneider » sob 09. dub 2011 22:17:15

K tomu problému, stačí vyměnit tepelní sondu :-) Já mám Antari Z 1500II s jinym tělesem 1700W a po roce jsem ho raději vyměnil, stojí asi 30kč je to klasický tepelný čidlo (dva drátky a na konci kulička) jako je ke zkoušečkám :-) Originál do Antari stojí kolem 500kč ale vzhledem k tomu že tam mám neoriginální těleso tak jsem to vyřešil takto a běhá to nádherně :-) A ti kteří to nemají řešeno elektronicky, ale pomocí tepelný pojistky tak ta stačí vyměnit a je po problému taky :-)
Jo světýlka, to je moje :-D

ma.cz

Zápach mlhy

Příspěvek od ma.cz » ned 10. dub 2011 16:55:21

V případě UNIQUE II. nepomůže výměna tepelnýho čidla. Je tam sice dvojkov napojenej do elelktroniky a těleso je řízeno pusně procesorem, měnily jsme jednotlivý desky a čidla mezi sebou a nic. Prostě soudruzi z NDR udělali chybu :-) která se po roce projeví asi u všech výrobků UNIQUE II.

Tomáš
Uživatel
Uživatel

Zápach mlhy

Příspěvek od Tomáš » ned 10. dub 2011 19:59:55

No tak ked ich "vycarujem" tak si hadam na vas spomeniem aby ste mi poradili ako tu vadu opravit #-o
Dakujem za info. ;-)

Odpovědět

Zpět na „Světla, lasery, mlhy...“