Nahrávání pomocí NB
-
- Reklama
Nahrávání pomocí NB
Dobrý den, jakožto začínající zvukař u jedné bigbítové kapely jsem včera experimentoval s nahráváním live nahrávky přes klasický netbook (pouze na zkoušku, integr. zvuková karta) avšak v nahrávce byli kytary utlumené, a nejvíce šly slyšet zpěvové mikrofony, i přesto že z odposlechů šel vyrovnaný zvuk... Je možné aby toto způsobovala ona integrovaná zvuková karta? Děkuji...
Nahrávání pomocí NB
Ne, je to způsobeno tím, že kytary hrají hodně nahlas do sálu a tak nejsou tolik nahlas v PAčku, zatímco zpěvem musíš překrýt všechny ostatní nástroje a proto je v nahrávce tak nahlas.
Tohoto nešvaru se dá zbavit jedině tehdy když budete hrát na velkém pódiu přes velký aparát a nebo hrát na pódiu hodně potichu, aby dal zvukař kytary hodně do PAčka.
Tohoto nešvaru se dá zbavit jedině tehdy když budete hrát na velkém pódiu přes velký aparát a nebo hrát na pódiu hodně potichu, aby dal zvukař kytary hodně do PAčka.
Žijem, pijem, tancujem! Jsem velký a tvrdohlavý!
Nahrávání pomocí NB
Pripadne pro nahravani pouzit jiny vystup nez hlavni mix. (Matrix, auxy) a tam si to namichat rovnomerne. (na sluchatka)
Nahrávání pomocí NB
Zkoušel jsem přímo sluchátkový výstup, a z toho to vůbec nebralo... no nic, zkusím se s tím nějak pohrát...
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Nahrávání pomocí NB
Co máš za mix?
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Nahrávání pomocí NB
Momentálně Behriger SL2442FX, ale bude se nejspíš pořizovat Allen-Heath ZED420
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Nahrávání pomocí NB
Tak bych to neřešil, u ZEDu máš USB (pouze 2 kanály ale pro prac. stačí). Má group, má Matrix, kterej můžeš do USB naroutovat. Má i 6 AUXů taky routovatelnejch do USB, takže tam už by mělo být dost možností jak nahrát líp.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Nahrávání pomocí NB
paráda, Děkuji, počkám až bude nový mix