Zavěšený subwoofer
-
- Reklama
-
xb
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zavěšený subwoofer
Co myslíte - pověsit se zbytkem aparátu nebo je lepší nechat na zemi? Případně jestli máte někdo zkušenosti a jaké.
Mám v plánu to vyzkoušet příští týden a nerad bych se s tím na akci vypekl, takže mě případně odrazujte/podporujte
Mám v plánu to vyzkoušet příští týden a nerad bych se s tím na akci vypekl, takže mě případně odrazujte/podporujte
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Záleží na tom, jaké basy v jakém množství budeš věšet. Je to pak už i o tom jaký máš support atd. Ačkoliv se prý basy šíří všesměrově, my jme měli s jejich zavěšením , nebo umístěním do cca 1,5 - 2 m výšky nad diváky velmi dobré zkušenosti. Subjektivně vyšší účinnost, jakoby první řady ( když to není venkovská tancovačka s 20ti lidmi před podiem ) diváků ty basy netlumily.
ucinost
jak rika maly_medved.
Ale pokud je toho vykonu na basech malo, tak to bude hrat vice na zemi, v rohu, nebo kdyz se ty spodky (pokud jich je vice) daji co nejblize k sobe
Ale pokud je toho vykonu na basech malo, tak to bude hrat vice na zemi, v rohu, nebo kdyz se ty spodky (pokud jich je vice) daji co nejblize k sobe
ahoj, před pár týdny jsem čirou náhodou viděl tohle řešení v německu a především slyšel na vlastní uši.
line array od qsc (řadu nevím), nejprve venku asi pro 3 tis. lidí, pak za dva dny vevnitř pro 500 lidí
Hrálo to v obou případech naprosto skvěle. Až dopředu jsem se sice nenatlačil, ale je fakt, že jsem z nějakých třiceti metrů měl pocit hodně konkrétních basů. A jak borec slapoval na basu, to mám v hlavě ještě teď a ježí se mi chlupy na ruce
Venku měli ty basy pověšený až nahoře, tj. v nějakých odhadem 15 metrech a pod tím hrozen.
Vevnitř byly hrozny zavěšeny v nějakých sedmi-osmi metrech, ale ty suby byly v tom hroznu dole, takže v nějakých pěti metrech od země.
line array od qsc (řadu nevím), nejprve venku asi pro 3 tis. lidí, pak za dva dny vevnitř pro 500 lidí
Hrálo to v obou případech naprosto skvěle. Až dopředu jsem se sice nenatlačil, ale je fakt, že jsem z nějakých třiceti metrů měl pocit hodně konkrétních basů. A jak borec slapoval na basu, to mám v hlavě ještě teď a ježí se mi chlupy na ruce
Venku měli ty basy pověšený až nahoře, tj. v nějakých odhadem 15 metrech a pod tím hrozen.
Vevnitř byly hrozny zavěšeny v nějakých sedmi-osmi metrech, ale ty suby byly v tom hroznu dole, takže v nějakých pěti metrech od země.
Obecne dostanes zavesenim basovych beden "rovnomernejsi" pokryti na vetsi vzdalenost. Ale nebude to "tlacit". Pokud tedy nemas dost vykonu do rezervy, je to plytvani
Vetsinou se to pouziva jako doplnek k basum na zemi, ktere tvori "zaklad". Mnohem vetsi efektivity samozrejme dosahnes zavesenim kardioidniho systemu...
O jaky system presne jde?
Vetsinou se to pouziva jako doplnek k basum na zemi, ktere tvori "zaklad". Mnohem vetsi efektivity samozrejme dosahnes zavesenim kardioidniho systemu...
O jaky system presne jde?