Čím obyčejně osvětlit malé podium
-
- Reklama
- Jose1
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Já taky bych teoreticky tam chtěl ještě jednu skrutku z boku....
Ale Gafa to řeší elegantně....
(máš na mysli točivý pohyb ve vertikální ose....?)
Ale Gafa to řeší elegantně....
(máš na mysli točivý pohyb ve vertikální ose....?)
Ano, ten.
A este som si spomenul, ze sak take s podstavcom na zem robia aj tie halog. vane,
ale aj mne sa minule nelubilo, ked chalani mali nasvietenu 3 clennu kapelu asi dvomi takymi malimi refl. pripevnenymi na zemi podia = zospodu (niekde by som mal mat aj biedne foto...)
...
A este som si spomenul, ze sak take s podstavcom na zem robia aj tie halog. vane,
ale aj mne sa minule nelubilo, ked chalani mali nasvietenu 3 clennu kapelu asi dvomi takymi malimi refl. pripevnenymi na zemi podia = zospodu (niekde by som mal mat aj biedne foto...)
...
- Jose1
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Reflektory na zemi dělají pytle pod očima...ale to ty jistě víš.... 
-
Lubolux
Ahoj,
díky vám všem za pomoc, zvláště za uplouad fotek, pěkné provedení, skvělá inspirace.
Díky
díky vám všem za pomoc, zvláště za uplouad fotek, pěkné provedení, skvělá inspirace.
Díky
Take cosi sa mi minule nelubilo, ked to tak chalani maliJose1 píše:Reflektory na zemi dělají pytle pod očima...ale to ty jistě víš....
Ale mna zas aj ina kapela tot sa stazovala ze imsieti do oci (sikmo z predu zvrchu)
asi si to budem musiet niekedy neak povyskusavat kde tie predne a pod akym ulom davat...
- Jose1
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Pokud nebudeš svítit kapelu z hora, tak budou stejně frflat všichni....
Já nevím, co se jim nelíbí na záři reflektorů....
Já nevím, co se jim nelíbí na záři reflektorů....
to vies na jednej strane vsetci chcu svetlo, a na druhej nie - to ako keby boli nekde v pivnici, krcme a nie na javisku (aj ked mohly bit trochu inac), ale aby povedali dopredu ze si donesu laser (a postavia mi ho tak ze sa mi nelubi), ked su aj org. stretn., aj niekto ma nastarosti svetlo a pod. to nie,
A ze vraj nerozculuj sa, a potom ta ktosi otravuje cez podujatie ze im to svieti do oci, sak pravda sa mohly ozvat skor...
A ze vraj nerozculuj sa, a potom ta ktosi otravuje cez podujatie ze im to svieti do oci, sak pravda sa mohly ozvat skor...