Poraďte subbas

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
muzikant

Příspěvek od muzikant »

Tu je ten Behringer, http://www.uniquesquared.com/behringer- ... r-amp.html" onclick="window.open(this.href);return false; vo specs píše 750w/8ohm tak isto aj v knižke od zosilňovača. :) Ďakujem teda za rady :D "potešili" ste ma :)
Egestas
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Egestas »

Od této firmy jsem měl taky 2 bedny dostal jsem je zdarma a cca 2 akce jsem na ně "odehrál" byli to nějaké fullrange 2x15, piezio výškač, a středová horna vůbec nevím co to bylo zač. Samozřejmě žádná výhybka takže vše hrálo vše :lol:
na reprorukovanou hudbu snad do sálů ale jinak ne ne a ješte jednou ne...

ps: jedna možnost jak z nich těch psaných 1500w na bednu dostat existuje ;-) kdo uhodne jak ? :lol:
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance »

http://www.behringer.com/assets/EP2000_P0A38_M_EN.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Myslíš tuhle knížku ? Tak právě v té je jasně napsáno 550W. Chce to ovšem chápat takové pojmy, jako sinus a peak...
Nicméně o to v tomto případě nejde, výkon je na ty Zomaxy dostatečný a problémy máte s basy, tedy řešíme sub. Jak sis představoval, že tě může někdo potěšit - říct, že si to máš koupit ? To by bylo opravdu hodně krátké potěšení :-)

H.M.
muzikant

Příspěvek od muzikant »

oukej, máš pravdu.. nepoznám tie rozdiely.. už som si teraz čo to prečítal o tom... tak teraz v skratke, potrebujem nejaký SUB za dobrú cenu, čo by ste mi odporučili .. konkrétne príklady
Egestas
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Egestas »

mt18sub/x bazarovej se da za 10K sehnat 2 kusy a odvedou solidni praci ;) ale prvne bych uvazoval o vymene tech vrchu...
muzikant

Poraďte subbas

Příspěvek od muzikant »

čo sa týka tých vrchov.. nestačilo by vymeniť len tie zomaxy ?
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Poraďte subbas

Příspěvek od Zdeněk Prodance »

To nikdo neví. Třípásmo je dost složitá věc, pokud má za něco stát, tak i drahá. Já osobně se kutění v třípásmech vyhýbám, ačkoli vybavený bych na to byl asi hodně, hodně nadstandardně. K neznámému, zřejmě domorobo robenému třípásmu se nedá nic radit, bylo by to věštění ze zcela neprůhledné koule :-)
Pokud to dneska subjektivně nehraje dost basu, tak se to nejspíš ani nedá bez subwooferu nějak výrazně změnit.

H.M.
Odpovědět

Zpět na „Repro“