M-Audio ProFire 2626, možnost výstupu 5.1-7.1
-
- Reklama
-
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Meraku v DSP mixu to ma 18 a muzes k nim priradit vstupy nebo returny jaky chces. Stejne tak do fyzickych vystupu muzes priradit analogove, digitalni vstupy nebo returny.
Logicke by bylo do osmi fyzickych vystupu naroutovat 8 returnu (signalu z pocitace) 1/2, 3/4, 5/6, 7/8.
To ale nic nemeni na tom, ze Windows, potazmo VLC player vidi tu zvukovku jako 2in/2out.
Tech 26in a 26out jsou dostupne jenom v ASIO driveru.
viz:
http://forums.m-audio.com/archive/index ... 20967.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Je tam moznost nejakeho Virtual audio cable, coz by melo byt virtualni zarizeni, ktery z ASIO vstupu a vystupu udela WDM vstupy a vystupy. Nepodarilo se mi to ale nainstalovat. Asi jsem stahl nejakou podivnou verzi. Taky predpokladam, ze tohle reseni bude mit latenci minimalne ASIO bufferu, takze by to bylo potreba pak kompenzovat ve VLC playeru a to mi prijde cely zbytecne slozity na to, ze to ma v "kine" fungovat spolehlive a taky vzhledem k tomu, ze Delta 1010LT se da na inzerat koupit za 2500,-
Logicke by bylo do osmi fyzickych vystupu naroutovat 8 returnu (signalu z pocitace) 1/2, 3/4, 5/6, 7/8.
To ale nic nemeni na tom, ze Windows, potazmo VLC player vidi tu zvukovku jako 2in/2out.
Tech 26in a 26out jsou dostupne jenom v ASIO driveru.
viz:
http://forums.m-audio.com/archive/index ... 20967.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Je tam moznost nejakeho Virtual audio cable, coz by melo byt virtualni zarizeni, ktery z ASIO vstupu a vystupu udela WDM vstupy a vystupy. Nepodarilo se mi to ale nainstalovat. Asi jsem stahl nejakou podivnou verzi. Taky predpokladam, ze tohle reseni bude mit latenci minimalne ASIO bufferu, takze by to bylo potreba pak kompenzovat ve VLC playeru a to mi prijde cely zbytecne slozity na to, ze to ma v "kine" fungovat spolehlive a taky vzhledem k tomu, ze Delta 1010LT se da na inzerat koupit za 2500,-
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jenže Deltu LT nepřipojíš k noťasu
.
Pak mi bude zbývat jen ta MOTU 828 mk3 Hybrid.
Pak mi bude zbývat jen ta MOTU 828 mk3 Hybrid.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tak nakonec jsem pořídil Motu 828 mk3 Hybrid. Navíc scodou okolností se mi čirou náhodou naskytly dva starší převodníky Nuendo, což je RME ADI8 DS, pouze se zakázkovým potiskem předního panelu. Takže mám kompletní multitrack recorder analogově do 26 stop.
Další převzato z jiného tématu, kde to zavánělo OT
:
Zato mi spolehlivě běhá přes USB2.0, a to jsem už nahrával 26 kanálů najednou (mám k tomu ještě 2 převodníky RME ADI8 DS.
). Neumí to ani Power DVD, což by byl asi problém u BR médií (v budoucnu, zatím jedem z DVD).
U Motu mi to teda taky chvilku dalo, ale nakonec jsem to našel, klasicky jsem to měl před očima celou dobu, ale člověk má tendenci to řešit nějak složitějc. Stačilo v základním nastavení ovladače zrušit zobrazovat po párech a v CueMixu nastavit 5.1. Jenže jsem ještě řešil problém se synchronizací přes ADAT (propuštělo mi to el. bordel), nakonec to vyřešilo propojení přes WorldClock a je po problému.
Další převzato z jiného tématu, kde to zavánělo OT
Jo může bejt problém s kompatibilitou, na mým Dellu XPS 1330, mám třeba řadič od Ricohu a ten mi tu Motu vůbec nenabral, ale zrovna tak mi ji nenabrala USB3.0 karta v ExpressCard slotu.Na windowsech bych teda firewire za metu stability moc nepovazoval...
Zato mi spolehlivě běhá přes USB2.0, a to jsem už nahrával 26 kanálů najednou (mám k tomu ještě 2 převodníky RME ADI8 DS.
Tak, a to právě neumí ani VLC Player ve kterým promítám (umí mi udělat playlist Trailery, reklama, film, z různejch formátů, akorát ho neumí uložitblaha: Profire samozřejmě umí 5.1..řešil jsem to před rokem do jedné istalace....důležité je používat takový přehrávač, který podporuje asio drivery!
U Motu mi to teda taky chvilku dalo, ale nakonec jsem to našel, klasicky jsem to měl před očima celou dobu, ale člověk má tendenci to řešit nějak složitějc. Stačilo v základním nastavení ovladače zrušit zobrazovat po párech a v CueMixu nastavit 5.1. Jenže jsem ještě řešil problém se synchronizací přes ADAT (propuštělo mi to el. bordel), nakonec to vyřešilo propojení přes WorldClock a je po problému.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- Jose1
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
A to budeš z toho NTB pouštět i videostopu? U DVD asi v pohodě, ale u BD bacha na datový tok. Aby ti stíhal HDD......celkem se s tím zrovna potýkám.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zatím jedem DVD, NB a projektor je z města. Bohužel do rozpočtu se už nevešel NB, dostali jsme o 20k míň
než jsme čekali.
Ale nezoufám, NB možná ještě letos dopadne, uvidíme jak vyjdeme. Mám vybraný Lenovo ThinkPad s i5kou a HDD 7200ot. nebo SSD. Uvidíme co bude a jak to vyjde. Na ten NB mám i jiný požadavky, který je docela problém skloubit s příznivou cenou, ale díky tomu, že mám dobrej zdroj na předváděcí Lenova se dá do těch 20k pořídit i s příslušenstvím.
Mimochodem, když jsme u toho, nezkoušel někdo WiDi, jak to běhá v HD a na jakou vzdálenost?
Ale nezoufám, NB možná ještě letos dopadne, uvidíme jak vyjdeme. Mám vybraný Lenovo ThinkPad s i5kou a HDD 7200ot. nebo SSD. Uvidíme co bude a jak to vyjde. Na ten NB mám i jiný požadavky, který je docela problém skloubit s příznivou cenou, ale díky tomu, že mám dobrej zdroj na předváděcí Lenova se dá do těch 20k pořídit i s příslušenstvím.
Mimochodem, když jsme u toho, nezkoušel někdo WiDi, jak to běhá v HD a na jakou vzdálenost?