ZECK LB 1202
-
- Reklama
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
ZECK LB 1202
Hele, tady kalik (myslím, že je registrovanej i tady) prodává Zecky podobnejch parmetrů, zkus se zeptat jeho, jestli náhodou nejsou osazeny tímhle a jestli by ti neofotil a neobkreslil výhybku, jak je udělaná a osazená.
http://www.prodance.cz/inzeraty.php?Zaz ... =&Vypis=10" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.prodance.cz/inzeraty.php?Zaz ... =&Vypis=10" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

ZECK LB 1202
Taky by ovšem potřeboval driver a hornu. Což zase může být třeba B&C z dávno nevyráběné řady a horna třeba i Zeck, kterou pro změnu může zkoušet podle originálu laminovat. Prostě cesta časem zpět do konce socíku a začátku raného kapitalismu. Proč by to měl v roce 2012 někdo absolvovat, mi fakt hlava nebere. Dvacet let dělám vlastně na tom, aby to už nikdy nebylo potřeba. Já naprosto chápu, že chce někdo z nostalgie nebo zvědavosti nebo obdivu udržet v chodu nějaké staré zařízení. Co nechápu, je pokus o jeho špatné napodobování. To je jednak škoda materiálu a pak hlavně času. Dneska se už malotraktory z wehrmachťáckých terénních sajdkár nestavějí, to šlo jen pár let po válce, než se neopravitelně zničily všechny dostupné motory. Nic jako Zetor z toho stejně být nemohlo.
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
ZECK LB 1202
Hej tú tabuľku som už našiel, ale asi mi je na prd..
Čávovi som písal mail, tak snáď mi pozrie tú výhybku, ale ako písal Hubert, tak to by muselo byť s origo hornou a driverom, čo asi nebude sranda.. 
Hold, asi budem trošku neprofesionálny, ale nešlo by to nejako urobiť inak..? Viem, že to nebude hrať na 100%, ale keď už ich mám doma, vrátiť sa nedajú, tak čo s nimi..? Stáli ma síce "len" 100€, ale predsa..
Keby sa urobila výhybka poviem do 3500Hz a od 3500Hz, by hral výškač..? Neviem, strieľam od pásu, tak ma hneď neukameňujte.. 
Exxxi zase nemám až toľko chujovín doma..! Nechal som si poradiť a mám tu MT18SUB a EM151, čo považujem za nie celkom hnoj..
Nehovorím, mám pár somarín, ale čo už, keď to nikto nechce a vyhodiť je mi to ľúto..
Hold, asi budem trošku neprofesionálny, ale nešlo by to nejako urobiť inak..? Viem, že to nebude hrať na 100%, ale keď už ich mám doma, vrátiť sa nedajú, tak čo s nimi..? Stáli ma síce "len" 100€, ale predsa..
Exxxi zase nemám až toľko chujovín doma..! Nechal som si poradiť a mám tu MT18SUB a EM151, čo považujem za nie celkom hnoj..
Nehovorím, mám pár somarín, ale čo už, keď to nikto nechce a vyhodiť je mi to ľúto..
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

ZECK LB 1202
Kolik jsi jich za těch 100€ pořídil ? Italská 12" s 2" cívkou je třeba tohle, všechny parametry jsou dostupné, odladěno s tím taky něco je. Je pravděpodobně o něco málo horší (magnet, koš), ale je nahraditelná při poruše, takže úsilí a prostředky uložené do dobře fungující výhybky nezmizí tak snadno:
http://eshop.prodance.cz/cod-8-ohm/d-90805/" onclick="window.open(this.href);return false;
Anglická:
http://eshop.prodance.cz/pd-p12150-8-ohm/d-79307/" onclick="window.open(this.href);return false;
To jsem oboje taky "nakoupil výhodně", ale v takových množstvích a za takové ceny, že se vyplatilo s tím něco ladit. Ty stále nechápeš, že bez seriovosti nemá tvoje snažení žádnou šanci na úspěch, ani ty ani nikdo jiný nemůže kvalitně řešit takové ojedinělé případy. Dá se to pouze a jedině odfláknout, know-how prostě není a nikdy nebude, neroste na stromech. Proto kupuješ tak snadno kdeco atypického, jsou to šrouby M 6,5mm a matice W 11/12". Holinky jen na levou nohu.
H.M.
http://eshop.prodance.cz/cod-8-ohm/d-90805/" onclick="window.open(this.href);return false;
Anglická:
http://eshop.prodance.cz/pd-p12150-8-ohm/d-79307/" onclick="window.open(this.href);return false;
To jsem oboje taky "nakoupil výhodně", ale v takových množstvích a za takové ceny, že se vyplatilo s tím něco ladit. Ty stále nechápeš, že bez seriovosti nemá tvoje snažení žádnou šanci na úspěch, ani ty ani nikdo jiný nemůže kvalitně řešit takové ojedinělé případy. Dá se to pouze a jedině odfláknout, know-how prostě není a nikdy nebude, neroste na stromech. Proto kupuješ tak snadno kdeco atypického, jsou to šrouby M 6,5mm a matice W 11/12". Holinky jen na levou nohu.
H.M.
ZECK LB 1202
2ks za 100€.. Páči sa mi viac tá PD..
Horšie je, že sú tam horny od RH Sound, HJ-11 a iné tam nedám, pretože diera je ako svet na nich, predsa sú to obrovské horny, snáď len do nej naskrutkovať iný výškač.. Momentálne tam je nejaký OEM (bez štítku, čiže nikto netuší čo je to zač), ale môžem ho odfotiť.. 
Už fakt nekúpim nič, bez toho aby som sa predtým s Vami poradil, lebo ozaj nakupujem sprostosti potom..
Skúsim ich dnes vrátiť šrácovi, čo som od neho kupoval, tak verím, že nebude robiť problémy.. A teda čo potom osadiť iné..? Hubert tá PD, vyzerá fajn, ale výkonovo to bude stačiť..? Čo ak by som tam praskol Deltu 12 LF + D220Ti..? Ale s tým, že by musela ísť do horny od RH Soundu..
Tu sú tie výškače: priemer je 100mm, hĺbka je 70mm.. závit má 34mm.. váha cca 1kg..
Už fakt nekúpim nič, bez toho aby som sa predtým s Vami poradil, lebo ozaj nakupujem sprostosti potom..
Skúsim ich dnes vrátiť šrácovi, čo som od neho kupoval, tak verím, že nebude robiť problémy.. A teda čo potom osadiť iné..? Hubert tá PD, vyzerá fajn, ale výkonovo to bude stačiť..? Čo ak by som tam praskol Deltu 12 LF + D220Ti..? Ale s tým, že by musela ísť do horny od RH Soundu..
Tu sú tie výškače: priemer je 100mm, hĺbka je 70mm.. závit má 34mm.. váha cca 1kg..
Naposledy upravil(a) djducato dne čtv 22. bře 2012 7:51:41, celkem upraveno 1 x.
ZECK LB 1202
Zdravím,
do beden se podívám, to není problém, ale domu se dostanu až o víkendu. Nicméně nevím, jestli Vám pomůžu, mám v tom 15" repro. Nicméně kouknu, nafotim a uvidíme
do beden se podívám, to není problém, ale domu se dostanu až o víkendu. Nicméně nevím, jestli Vám pomůžu, mám v tom 15" repro. Nicméně kouknu, nafotim a uvidíme
ZECK LB 1202
Tak keď je to 15", tak neviem no.. To bude asi dosť o inom, ale isto nám o tom povie viac Hubert.. Ale skúsim ich dnes vrátiť, čiže ak sa mi to podarí, tak určite napíšem, aby nebolo s tým veľa trápenia pre nič..
Zatiaľ veľmi pekne ďakujem..
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
ZECK LB 1202
Právě že podle tý tabulky je v jedněch bednách výhybka uni pro 12 i 15".
Tuším že jsou to bedny MS12.1 a MS15.1 a osazená je tam FWMS.12/15.
Spíš nechápu, co tě žene k tomu nakupovat a vytvářet další bedny, když už jednu funkční sestavu máš. A pokud chceš rozšiřovat, pak už se drž toho co máš a jeď ve stejném osazení. Nebo vyměň komplet PA za něco z vyššího levelu.
Tuším že jsou to bedny MS12.1 a MS15.1 a osazená je tam FWMS.12/15.
Spíš nechápu, co tě žene k tomu nakupovat a vytvářet další bedny, když už jednu funkční sestavu máš. A pokud chceš rozšiřovat, pak už se drž toho co máš a jeď ve stejném osazení. Nebo vyměň komplet PA za něco z vyššího levelu.
Naposledy upravil(a) blaha dne čtv 22. bře 2012 10:36:25, celkem upraveno 1 x.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
ZECK LB 1202
Uvidíme, snad se na to o víkendu dostanu. Mělo by to být 15"+1", takže na stopě jsme, nicméně nevím, jestli to zrovna bude ta řada MS15.1
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

ZECK LB 1202
To je stále dokola totéž. Pochop, že máš celkem tři naprosto neznámé díly (12", 1", horna) a ty prostě nejdou jen tak smontovat, to není žádná instalateřina, kde stačí aby na sebe pasovaly rozměry a neteklo to. Není vůbec jisté, že se dá nějaká výhybka s přijatelným výsledkem navrhnout a hlavně nikdo na celém světě (kromě tebe) nemá žádnou motivaci to dělat a ty to nedokážeš. Kdybys to dokázal, tak bys to ovšem nepotřeboval, protože by ses do této pastičky opakovaně nechytal. Zatížitelnost obou laciných 12" je zřejmě zhruba stejná, jako toho Zecku. Jestli je to u nich málo, tak je to málo i u něj a navíc je neopravitelný a nenahraditelný v případě poruchy.
Ne, D220TI v horně od RH soundu bude hrát opět jinak (nikdo neví jak) a musela by se odlaďovat další verze výhybky. Já ji dělat rozhodně nebudu, nepracuju pro konkurenci.
H.M.
Ne, D220TI v horně od RH soundu bude hrát opět jinak (nikdo neví jak) a musela by se odlaďovat další verze výhybky. Já ji dělat rozhodně nebudu, nepracuju pro konkurenci.
H.M.
ZECK LB 1202
No veď uvidíme, čo zistí Kalik cez víkend..
Čo ti ja viem, čo ma k tomu ženie, asi mať kvalitný aparát (čo sa mi zatiaľ nie veľmi darí).. Také malé 12" satelity sa stále zídu, nie..? 
Ano je pravda, že odladovať výhybku neviem, ale rád by som..
To že to nejde len tak poskladať, je mi jasné, ale teraz vlastne všetko stojí na výhybke..? Nechápem teda trošku tomu.. Čo sa stane ak tam dám nejakú takúto..? http://www.sos.sk/?str=371&artnum=1804 Asi tuším, že je to blbosť, ale načo ich teda predávajú..? A čo to vlastne znamená odladiť výhybku..? Ja si to predstavujem asi takto: stredobas nechať hrať od 50Hz do 2800Hz a od 2800Hz do 20000Hz ide výškač.. Aspoň ja tomuto takto rozumiem, resp. tak si predstavujem, že by to malo nejako fungovať.. 
Hubert, to je teda veľký problém urobiť výhybku..? Keď je všetko zapojené..? Netuším ako sa to robí, tak preto možno blbá otázka..
Ano je pravda, že odladovať výhybku neviem, ale rád by som..
Hubert, to je teda veľký problém urobiť výhybku..? Keď je všetko zapojené..? Netuším ako sa to robí, tak preto možno blbá otázka..
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

ZECK LB 1202
Pro mne to problém není, mám na to vybavení a spoustu praxe. Až to taky získáš, tak se taky budeš marně pokoušet vysvětlovat, kudy cesty nevedou. V každém případě začni studiem a pořízením něčeho, co umí změřit, jak to hraje. Rozhodně nezačínej nákupy repráků a beden, co nehrajou, to ti nepomůže.
H.M.
H.M.
ZECK LB 1202
Obávám se, že to dřívější majitel prodal, aby se toho zbavil. Takže si budeš moct postavit třeba mizerné odposlechy, protože jako hlavní bedny to použít nejde. Užitná hodnota beden bude úměrná zbrklosti nákupu 
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
ZECK LB 1202
Protože to lidi jako ty kupují.djducato píše:Nechápem teda trošku tomu.. Čo sa stane ak tam dám nejakú takúto..? http://www.sos.sk/?str=371&artnum=1804 Asi tuším, že je to blbosť, ale načo ich teda predávajú..?
To je stejné jako se třeba na aukru prodávají laciné reprodukory a bedny. To je stejné jako se prodávají ...tronicy a ...soundy.
Protože to stále kupují lidé, kteří o tom namají páru, nezeptají se a nenechají si poradit, hlavně že je to za super cenu.
A výrobcům a prodejcům těchto věcí jde pak pouze o zisk, nic jiného je nezajímá, ono to nějak funguje, tak co za ty peníze chcete.
ZECK LB 1202
Je mi jasné, že si nechcem dať niektoré veci vysvetliť, hoci viem, že je to tak..
Sorry, veď ja sa raz naučím..
Ako som povedal, už nič nekúpim bez toho aby som sa poradil..!
Splašil som sa preto, lebo som si bol istý, že ZECK je repro na úrovni a je to výhodná kúpa, žiaľ opäť omyl..
presne na tom tie firmy zarábajú, že nechajú ľudí platiť za niečo čo je totálny odpad ,ale nikto si to neuvedomuje, lebo za tu cenu to nekúpiť by bola somarina..
A presne táto výhovorka je fajn, že čo by ste chceli za 15€.. 
Splašil som sa preto, lebo som si bol istý, že ZECK je repro na úrovni a je to výhodná kúpa, žiaľ opäť omyl..
presne na tom tie firmy zarábajú, že nechajú ľudí platiť za niečo čo je totálny odpad ,ale nikto si to neuvedomuje, lebo za tu cenu to nekúpiť by bola somarina..