K čemu je maximizer?
-
- Reklama
K čemu je maximizer?
Lidé dobří vysvětlete mi prosím k čemu slouží maximizer.
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
K čemu je maximizer?
Kouzelná krabička, kterou si koupíš za hodně peněz a pak věříš, že ti aparát hraje líp.
Dělám, co mě baví.
K čemu je maximizer?
A nehraje ? nebo jak je to?
třeba toto: http://www.audiotek.cz/product-39640-bb ... -maximizer" onclick="window.open(this.href);return false;
třeba toto: http://www.audiotek.cz/product-39640-bb ... -maximizer" onclick="window.open(this.href);return false;
K čemu je maximizer?
Zrovna pod tím odkazem, který sem dáváš, máš docela detailní popis toho, co maximizer dělá.
Já bych ho nepořizoval. Určitě asi ne tento "levný". Hlavně si myslím, že o kvalitu zvuku se v první řádě zápasí na jiných místech.
Chceš to na live nebo do studia? Myslím, že jen ve studiu by měl tento výrobek smysl, abys mohl dokolečka porovnávat signál původní a upravený. Na live by to asi sneslo nějaké decentní použití, ale tam už bych sázel na něco z výšší ligy (pokud tedy vůbec, fakt bych spíš řešil dřív co nejlepší PA, mikrofony, celý řetězec včetně ruk a uší).
Já bych ho nepořizoval. Určitě asi ne tento "levný". Hlavně si myslím, že o kvalitu zvuku se v první řádě zápasí na jiných místech.
Chceš to na live nebo do studia? Myslím, že jen ve studiu by měl tento výrobek smysl, abys mohl dokolečka porovnávat signál původní a upravený. Na live by to asi sneslo nějaké decentní použití, ale tam už bych sázel na něco z výšší ligy (pokud tedy vůbec, fakt bych spíš řešil dřív co nejlepší PA, mikrofony, celý řetězec včetně ruk a uší).
K čemu je maximizer?
Nevím, jestli to máš na live, nebo do studia, každopádně na live je to k ničemu, jak říkál KamilV, tam se spíš soustředit na kvalitu PA, mikrofonů.... do studia pak tak maximálně na porovnávání signálu. Nikdy jsem ho k praxi nepotřeboval, i když jsem měl možnost ho párkrát vidět v akci a nijak zvlášť mi to na zvuku vidět nepřišlo...
K čemu je maximizer?
Já ho nepotřebuju, jen mě zajímalo k čemu to slouží, a reklamní popisek u prodejce mi nějak nestačil.
Díky
Díky
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
K čemu je maximizer?
Slouží to k tomu, aby ses mohl za pultem rozčilovat, proč to hraje tak divně chemicky výšky a nedaří se ti pěkně spojit basu s kopákem. No a pak zmáčkneš bypass a je to rázem v pořádku. takto jej používám já, když se s ním někdy potkám.
Původní záměr byl opačný - ze špatného zvuku to má dělat zvuk pro ucho líbivý, ale k čemu je to fakt dobré netuším. Špatný zvuk to nespraví, dobrý zvuk to pokazí.
Původní záměr byl opačný - ze špatného zvuku to má dělat zvuk pro ucho líbivý, ale k čemu je to fakt dobré netuším. Špatný zvuk to nespraví, dobrý zvuk to pokazí.
Dělám, co mě baví.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
K čemu je maximizer?
... je to takovy instantni natlačávátor basů. Funguje to v podstate tak, ze to odrizne cast basu (delici kmitocet rifis knoflikem LO CONTOUR), brutalne ji zkomprimuje a necha te ten vysledek primichat zpatky v pomeru jak se to libi tvemu uchu (knoflik PROCESS). Zda je to tak dobre nebo neni a na cem to je prinosem ci ujmou to uz si musis poslechnout sam. Na master bych to ale rozhodne nedaval.unick píše:jen mě zajímalo k čemu to slouží
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,