Behringer servis
-
- Reklama
Behringer servis
Zdravím.
Kolega mi donesl na opravu power mix PMH1000.Samotný pult jsem opravil,ale má odpálený konec,který je v třídě D a nastal problém s náhradníma součástkama.Nevíte kontakt na někoho kdo by tyhle digitální konce opravoval?
Kolega mi donesl na opravu power mix PMH1000.Samotný pult jsem opravil,ale má odpálený konec,který je v třídě D a nastal problém s náhradníma součástkama.Nevíte kontakt na někoho kdo by tyhle digitální konce opravoval?
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Behringer servis
A ty jseš tady jak dlouho
. Servis na Behringera dělá Audiopro (safa, sledge). Odkaz na ně reklama úplně vpravo nahoře
.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Behringer servis
Klidně to pošli (optimálně celé). Nicméně u "standardně lehnutého konce" nejsou pořeba speciální součástky...záleží jak se cítíš 
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
Behringer servis
Jestli "standartně lehnutým koncem" máš na mysli proražené koncové tranzistory,tak ty jsem vyměnil,bohužel to vypadá na vadný budící integráč-1W digitál v provedení smd HCA4001.Jako náhradu jsem našel ZXCD1000,ale i ten jsem nesenal.
Behringer servis
Ten budič právě lehá jen výjimečně (méně než 1 z 10...), bývají to spíše ochrany okolo atd., kde není nic nesehnatelného. Nicméně tak 2-3 lehnuté budiče už jsem taky zažil, přesto zkus nejdříve vyloučit všechno okolo...
A nebo to pošli.
A nebo to pošli.
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
Behringer servis
Dotaz na Sledge:
Na jakém kmitočtu chodí ten oscilátor a o jaké úrovni prolézá na výstupu? Já mám 200kHz a na výstupu úroveň 0,5V.
Na jakém kmitočtu chodí ten oscilátor a o jaké úrovni prolézá na výstupu? Já mám 200kHz a na výstupu úroveň 0,5V.
Behringer servis
Pokud si pamatuju, tak to odpovídá.
-
Mahaha3
Re: Behringer servis
Dobrý den, potřeboval bych opravit zesilovač studiového subwooferu Behringer 2092A. Nemusí se jednat o oficiální ale nějaký kvalitní. Děkuji
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Behringer servis
Vdzim, že tu tohle staré vlákno ožilo, takže bych jen rád aktualizoval tuhle 10 let starou informaci:blaha píše: pát 27. dub 2012 10:09:44 A ty jseš tady jak dlouho. Servis na Behringera dělá Audiopro (safa, sledge). Odkaz na ně reklama úplně vpravo nahoře
.
Šáfa servis Behringera už 9 let (od roku 2013) nedělá, neboť celou Uliho Music Group dostala tehdy na starost firma BASYS CS - čili s požadavky ohledně servisu se obracejte na ni, ne ma mně
Děkuji zapochopení, Šáfa.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,