Behringer servis

Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
pavel16
Uživatel
Uživatel

Behringer servis

Příspěvek od pavel16 »

Zdravím.
Kolega mi donesl na opravu power mix PMH1000.Samotný pult jsem opravil,ale má odpálený konec,který je v třídě D a nastal problém s náhradníma součástkama.Nevíte kontakt na někoho kdo by tyhle digitální konce opravoval?
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Behringer servis

Příspěvek od blaha »

A ty jseš tady jak dlouho :) . Servis na Behringera dělá Audiopro (safa, sledge). Odkaz na ně reklama úplně vpravo nahoře ;-) .
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
sledge
Uživatel
Uživatel

Behringer servis

Příspěvek od sledge »

Klidně to pošli (optimálně celé). Nicméně u "standardně lehnutého konce" nejsou pořeba speciální součástky...záleží jak se cítíš :-)
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
pavel16
Uživatel
Uživatel

Behringer servis

Příspěvek od pavel16 »

Jestli "standartně lehnutým koncem" máš na mysli proražené koncové tranzistory,tak ty jsem vyměnil,bohužel to vypadá na vadný budící integráč-1W digitál v provedení smd HCA4001.Jako náhradu jsem našel ZXCD1000,ale i ten jsem nesenal.
sledge
Uživatel
Uživatel

Behringer servis

Příspěvek od sledge »

Ten budič právě lehá jen výjimečně (méně než 1 z 10...), bývají to spíše ochrany okolo atd., kde není nic nesehnatelného. Nicméně tak 2-3 lehnuté budiče už jsem taky zažil, přesto zkus nejdříve vyloučit všechno okolo...

A nebo to pošli.
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
pavel16
Uživatel
Uživatel

Behringer servis

Příspěvek od pavel16 »

Dotaz na Sledge:
Na jakém kmitočtu chodí ten oscilátor a o jaké úrovni prolézá na výstupu? Já mám 200kHz a na výstupu úroveň 0,5V.
sledge
Uživatel
Uživatel

Behringer servis

Příspěvek od sledge »

Pokud si pamatuju, tak to odpovídá.
Mahaha3

Re: Behringer servis

Příspěvek od Mahaha3 »

Dobrý den, potřeboval bych opravit zesilovač studiového subwooferu Behringer 2092A. Nemusí se jednat o oficiální ale nějaký kvalitní. Děkuji
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Behringer servis

Příspěvek od safa »

blaha píše: pát 27. dub 2012 10:09:44 A ty jseš tady jak dlouho :) . Servis na Behringera dělá Audiopro (safa, sledge). Odkaz na ně reklama úplně vpravo nahoře ;-) .
Vdzim, že tu tohle staré vlákno ožilo, takže bych jen rád aktualizoval tuhle 10 let starou informaci:

Šáfa servis Behringera už 9 let (od roku 2013) nedělá, neboť celou Uliho Music Group dostala tehdy na starost firma BASYS CS - čili s požadavky ohledně servisu se obracejte na ni, ne ma mně ;-) .

Děkuji zapochopení, Šáfa.
Odpovědět

Zpět na „Behringer“