Audix Cab Grabber
-
- Reklama
Audix Cab Grabber
Nenašel jsem nic tohoto jména, zakládám tedy nové téma.
Kolegové, jistě to znáte, do stojanu kdekdo kopne, váží docela dost a není ani moc skladný.
Audix Cab Grabber to -zdá se- řeší docela dobře.
Mojí otázkou je, zda-li někdo tenhle vylepšovák používá, jestli ano, nakolik je odolný, kompatibilní s mikrofony mimo výrobce Audix, jestli neexistuje levnější varianta.
Předem děkuji za odpovědi.
Kolegové, jistě to znáte, do stojanu kdekdo kopne, váží docela dost a není ani moc skladný.
Audix Cab Grabber to -zdá se- řeší docela dobře.
Mojí otázkou je, zda-li někdo tenhle vylepšovák používá, jestli ano, nakolik je odolný, kompatibilní s mikrofony mimo výrobce Audix, jestli neexistuje levnější varianta.
Předem děkuji za odpovědi.
- Přílohy
-
- Audix_Cab_Grabber.jpg (13.05 KiB) Zobrazeno 2610 x
Mikrofony: AKG D5, sE 1A
PA: 2x RCF 312-A mk II
Mix: Mackie ProFx12
Master EQ: ART EQ341 (přeosazené OZ)
Kabeláž: Tasker + Neutrik
Příslušenství: Adam Hall, Millenium, ART
Co nemám a potřebuji, si půjčím.
PA: 2x RCF 312-A mk II
Mix: Mackie ProFx12
Master EQ: ART EQ341 (přeosazené OZ)
Kabeláž: Tasker + Neutrik
Příslušenství: Adam Hall, Millenium, ART
Co nemám a potřebuji, si půjčím.
Audix Cab Grabber
Nedávno jsem dělal kapelu, kde si kytarista přivezl takovouhle podobnou fíčuru (nevím jestli to bylo úplně to samý), nicméně vlezu na pódium a v týhle fíčuře už měl připravenou svojí SM57ku, docela mě to překvapilo na punkovou kapelu garážového stylu. Nicméně s tím "držáčkem": nevýhoda asi bude že si nemůžeš vychytat všechny možnosti polohy mikrofonu, myslím že to tam bude nějak limitovaný délkou toho ramene. Nicméně v malých klubech, kvůli úspoře místa - dobrá vychytávka
-
knobtweaker
- Uživatel

Audix Cab Grabber
používám tuto levnější variantu , funguje to dobře ale ne na všechny druhy beden. Většinou ale ok. http://www.thomann.de/cz/millenium_amp_clamp.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Audix Cab Grabber
Máme ve výbavě asi 4 kousky těchto držáků, je to rychlé nasazení, nezabírá to místo jako stojan.
Jediná nevýhoda je ta, že se to nedá natáhnout na "tlusté" komba. Tedy repro skříně které mají tloušťku víc jak 25 cm (asi).
Je to dobrá věc.
Jediná nevýhoda je ta, že se to nedá natáhnout na "tlusté" komba. Tedy repro skříně které mají tloušťku víc jak 25 cm (asi).
Je to dobrá věc.
Audix Cab Grabber
Lumirt / mají tloušťku víc jak 25 cm
Snad 25 mm= G.
Snad 25 mm= G.
-
janek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Audix Cab Grabber
Ked si pozries obrazok, tak ide o vzdialenost prednej a zadnej steny komba, cize cm.Gustav píše:Lumirt / mají tloušťku víc jak 25 cm
![]()
Snad 25 mm= G.
Audix Cab Grabber
Měl jsem na mysli tlouštku celého komba, tedy udaj je v cm.