Jak lidi nazyvaj zvukare

...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Frenk
Uživatel
Uživatel

Jak lidi nazyvaj zvukare

Příspěvek od Frenk »

Tohle nekdo napsal o me na Facebook akce, kde jsem byl s rukama s kapelou.....trochu me tim nasral a zaroven potesil. Znate nejaka jina netradicni oznaceni pro zvukare ? :-)
Ogara,co zvučil TTIOT super.Vyždímal z toho prostoru maximum.Jen škoda,že nezvučil i ty kapely předtím.
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
exxxi
Uživatel
Uživatel

Jak lidi nazyvaj zvukare

Příspěvek od exxxi »

OT: pojmenování zvukaře nevím, ale už jsem slyšel jméno pro instalatéra- hovnoplavčík.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
frantik
Uživatel
Uživatel

Jak lidi nazyvaj zvukare

Příspěvek od frantik »

To nebude urážka zvukaře, to asi napsal nějaký Valach, tam se říká běžně "ogar" a "dcérka", jako u nás zase "borec" a "borka". Urážlivě se používá třeba "hluchař" nebo "tetřev".
Jsem zmatkař, někdy. No a?
OK2MDK
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Jak lidi nazyvaj zvukare

Příspěvek od OK2MDK »

pod frantu bych se podepsal;)

Jinak, mě loni při abba revival na Vánočním jarmarku jistá paní učitelka z konzervatoře vyčetla uplne všechno, byl sem arogantní, hluchý, blbý a nakonec dodala "proste zvukaři, jak je všeobecne známo"

Proste nechápu lidi, co se nastehujou do CENTRA mesta, nebo ke stadionu a pak jim vadí, že tam jsou akce....

Jinak, říkají nám "kroutič" na tech vánočních trzích z nás místní noviny udělali "tři statečné" ...
frantik
Uživatel
Uživatel

Jak lidi nazyvaj zvukare

Příspěvek od frantik »

Teď jsem si vzpomněl - někdy začátkem září akce v Kyjově na náměstí, "kroutil" tam kapelu nějaký zoufalec, takový "univerzální" zaměstnanec kulturáku, zřejmě údržbář. Muzikant z mojí kapely, co tam šel hrát na záskok, to komentoval asi takto: "Prý zvukař, tady mu říkají nosič židlí!":-))
Jsem zmatkař, někdy. No a?
KamilV
Uživatel
Uživatel

Jak lidi nazyvaj zvukare

Příspěvek od KamilV »

Já se občas setkávám s označením "dýdžej", což mě sice prudí, ale nemám nikdy chuť vysvětlovat, že je to něco docela jinýho...
Kalik
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Jak lidi nazyvaj zvukare

Příspěvek od Kalik »

Už jsem to tu jednou někde psal (v nějakým OT). Na jedný akci - moje kapela dohrávala poslední serii, už bylo hodně k ránu - takže pohodička kafe, cigárko, najednou se ke mě připotácel takovej chlapík, přisedl si ke mě na lavičku (ač to fakt rád nemám) a povídá: "člověče, .... Ty na ty klávesy hraješ stejně nejlíp!!) - od té doby mám v kapele přezdívku Klávesák :-)
Vitus
Uživatel
Uživatel

Jak lidi nazyvaj zvukare

Příspěvek od Vitus »

Ja jsem se setkal s analogickym oznacenim pro instalatery a truhlare, trubkomrd a drevomrd. Takze zvukar, kdyz taha za "kliky", je proste klikomrd...
Odpovědět

Zpět na „Bar“