Jak lidi nazyvaj zvukare
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
Jak lidi nazyvaj zvukare
Tohle nekdo napsal o me na Facebook akce, kde jsem byl s rukama s kapelou.....trochu me tim nasral a zaroven potesil. Znate nejaka jina netradicni oznaceni pro zvukare ?
Ogara,co zvučil TTIOT super.Vyždímal z toho prostoru maximum.Jen škoda,že nezvučil i ty kapely předtím.
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
Jak lidi nazyvaj zvukare
OT: pojmenování zvukaře nevím, ale už jsem slyšel jméno pro instalatéra- hovnoplavčík.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Jak lidi nazyvaj zvukare
To nebude urážka zvukaře, to asi napsal nějaký Valach, tam se říká běžně "ogar" a "dcérka", jako u nás zase "borec" a "borka". Urážlivě se používá třeba "hluchař" nebo "tetřev".
Jsem zmatkař, někdy. No a?
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jak lidi nazyvaj zvukare
pod frantu bych se podepsal;)
Jinak, mě loni při abba revival na Vánočním jarmarku jistá paní učitelka z konzervatoře vyčetla uplne všechno, byl sem arogantní, hluchý, blbý a nakonec dodala "proste zvukaři, jak je všeobecne známo"
Proste nechápu lidi, co se nastehujou do CENTRA mesta, nebo ke stadionu a pak jim vadí, že tam jsou akce....
Jinak, říkají nám "kroutič" na tech vánočních trzích z nás místní noviny udělali "tři statečné" ...
Jinak, mě loni při abba revival na Vánočním jarmarku jistá paní učitelka z konzervatoře vyčetla uplne všechno, byl sem arogantní, hluchý, blbý a nakonec dodala "proste zvukaři, jak je všeobecne známo"
Proste nechápu lidi, co se nastehujou do CENTRA mesta, nebo ke stadionu a pak jim vadí, že tam jsou akce....
Jinak, říkají nám "kroutič" na tech vánočních trzích z nás místní noviny udělali "tři statečné" ...
Jak lidi nazyvaj zvukare
Teď jsem si vzpomněl - někdy začátkem září akce v Kyjově na náměstí, "kroutil" tam kapelu nějaký zoufalec, takový "univerzální" zaměstnanec kulturáku, zřejmě údržbář. Muzikant z mojí kapely, co tam šel hrát na záskok, to komentoval asi takto: "Prý zvukař, tady mu říkají nosič židlí!":-))
Jsem zmatkař, někdy. No a?
Jak lidi nazyvaj zvukare
Já se občas setkávám s označením "dýdžej", což mě sice prudí, ale nemám nikdy chuť vysvětlovat, že je to něco docela jinýho...
Jak lidi nazyvaj zvukare
Už jsem to tu jednou někde psal (v nějakým OT). Na jedný akci - moje kapela dohrávala poslední serii, už bylo hodně k ránu - takže pohodička kafe, cigárko, najednou se ke mě připotácel takovej chlapík, přisedl si ke mě na lavičku (ač to fakt rád nemám) a povídá: "člověče, .... Ty na ty klávesy hraješ stejně nejlíp!!) - od té doby mám v kapele přezdívku Klávesák 
Jak lidi nazyvaj zvukare
Ja jsem se setkal s analogickym oznacenim pro instalatery a truhlare, trubkomrd a drevomrd. Takze zvukar, kdyz taha za "kliky", je proste klikomrd...