Line 6 UX8

Otázky a odpovědi ze STUDIOVÉ PRAXE - co, jak a proč dělat atd. (otázky na techniku směřujte do sekce Zvuková technika).
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
dell
Uživatel
Uživatel

Line 6 UX8

Příspěvek od dell »

Co říkáte na tuto kartu LINE6 UX8 pro 8 kanálové nahrávání. Mám Delta 1010LT dva kusy to je 16 kanálů a chtěl bych něco lepšího. Nebo je lepší uvažovat o něčem od MOTU?.
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Line 6 UX8

Příspěvek od safa »

dell píše:Co říkáte na tuto kartu LINE6 UX8 pro 8 kanálové nahrávání. Mám Delta 1010LT dva kusy to je 16 kanálů a chtěl bych něco lepšího. Nebo je lepší uvažovat o něčem od MOTU?.
Cece vypada to zajimave ... jen bych ze bal toho ze je to na USB. Muze to bejt prvni prikopnik kterej na USB2 zvladne prenaset vic kanalu nez 4 ... ale nevim o nicem jinym takovym (coz neznamena ze to neexistuje, jen ze o tom nevim ;-) ). Delta je jistota a MOTU je jistota i vcelku kvalita.

Tolik muj nazor.

PS: Mas moznost si to nekde pujcit k vyzkouseni ? To je jenrychlejsi cesta jak si o veci udelat vlastni obrazek ... ! :-D
Fyla
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Fyla »

Tak usb 2.0 ma teoreticky jeste vetsi propustnost nez ieee 1394a. Problem je, ze se obsluhuje vyhradne softwarove, takze zere procesorovej cas, prostredky a trva to dlouho. Ovladace jsou navic casto velkej bastl - nezeeeby na tom teda byly fw zvukovky lepe (viz slavny DigiDesign)...
mmachtri
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Line 6 UX8

Příspěvek od mmachtri »

dell píše:Co říkáte na tuto kartu LINE6 UX8 pro 8 kanálové nahrávání. Mám Delta 1010LT dva kusy to je 16 kanálů a chtěl bych něco lepšího. Nebo je lepší uvažovat o něčem od MOTU?.
Rozhodně bych investoval do MOTU. A pokud se nebojíš a objednáš to z USA ( i když teď už to díky kurzu není tak výhodný jako kdysi), tak to budeš mít i celkem za rozumný peníz...
Odpovědět

Zpět na „Nahrávání a práce ve studiu“