Line 6 UX8
-
- Reklama
Line 6 UX8
Co říkáte na tuto kartu LINE6 UX8 pro 8 kanálové nahrávání. Mám Delta 1010LT dva kusy to je 16 kanálů a chtěl bych něco lepšího. Nebo je lepší uvažovat o něčem od MOTU?.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Line 6 UX8
Cece vypada to zajimave ... jen bych ze bal toho ze je to na USB. Muze to bejt prvni prikopnik kterej na USB2 zvladne prenaset vic kanalu nez 4 ... ale nevim o nicem jinym takovym (coz neznamena ze to neexistuje, jen ze o tom nevimdell píše:Co říkáte na tuto kartu LINE6 UX8 pro 8 kanálové nahrávání. Mám Delta 1010LT dva kusy to je 16 kanálů a chtěl bych něco lepšího. Nebo je lepší uvažovat o něčem od MOTU?.
Tolik muj nazor.
PS: Mas moznost si to nekde pujcit k vyzkouseni ? To je jenrychlejsi cesta jak si o veci udelat vlastni obrazek ... !
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - mmachtri
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Line 6 UX8
Rozhodně bych investoval do MOTU. A pokud se nebojíš a objednáš to z USA ( i když teď už to díky kurzu není tak výhodný jako kdysi), tak to budeš mít i celkem za rozumný peníz...dell píše:Co říkáte na tuto kartu LINE6 UX8 pro 8 kanálové nahrávání. Mám Delta 1010LT dva kusy to je 16 kanálů a chtěl bych něco lepšího. Nebo je lepší uvažovat o něčem od MOTU?.