Toto diskuzní fórum
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
Re: Toto diskuzní fórum
Obávám se, že chyba bude spíše u spousty z vás a tím jak reagujete, to jenom potvrzujete. 
Můžeš nám prosím objasnit, jak osoba neznalá a bez té či oné konkrétní zkušenosti (jinak by otázku nepokládala) pozná, že osoba "zasloužilá" odpovídá nepřesně či na něco jiného? Proč doprčic odmítáš vidět ten profesní podtext?Diogenes píše:Nebo odpovídal na něco jiného či jinak odpovídal nesprávně.
Trochu mi to připomíná časy ve škole, kdy mnozí rádi hodnotili učitele a věděli nejlíp, že ten a ten tomu nerozumí nebo neumí učit (většinou ti, kteří se sami učit nechtěli - a to je vždy chyba učitele
Na závěr si nechej chvilku pro sebe a zamysli se, zda ti maličko nevyrostlo ego. Přijít a nastavovat zrcadlo druhým, to už chce pořád kus morální autority. Ale jinak děkujeme a jsme za to rádi, já situace využil a hned jsem se v tom zrcadle oholil. To tě čeká taky - až dorosteš do věku, kdy tě začnou vousy růst...
-
MADMAX
- Uživatel

Diogene, Diogene... jak si může samolibý, sebestředný člověk bez kouska pokory dát takovýhle nick? Chyba bude evidentně v nás, protože prostě nechceme uznat, že pravdu máš TY.
A jinak: účelem tohoto fóra není "oslovit moc mladých". - Škoda že tu není pan Leoš Malaník alias Sinclair, ten se uměl vždy pregnantně vyjádřit k tématu "mladá generace"...
Přesně takové příspěvky jako Tvůj jsou to, proč jsem tenhle "flame" rozpoutal - tohle fóru by (dle mého názoru) mělo sloužit pro výměnu názorů, postřehů, zkušeností a třeba i zábavných OT mezi ZVUKAŘI, tedy lidmi, kteří se profesně zabývají ozvučováním. Nemají potřebu se do sebe navážet, protože je spojuje společný zájem - dělat svou práci co nejlépe. A pokud se sem přijde "soplák" (Sinclairův termín
) z horní dolní, který bastlí s kamarády soundsystém z toho, co kontejner dal, nebo vesnický hasič, který pětkrát do roka na dva RHSoundy zvučí jejich oslavu s tancem a tombolou, klidně mu poradíme, ale nestojíme o jeho "pravdy". Stejně jako jsme na fóru prodance nepotřebovali "pravdy" AAA nebo jistého Ondry... ostatně jeho vyjadřování bylo natolik signifikantní, že se nemohu zbavit pocitu, že v Tvém případě se jedná jen o jiný nick téhož uživatele (anebo identickou poruchu osobnosti...) Prosím Tě, už sem nechoď. Jak sám říkáš, Ty nás nepotřebuješ a my Tebe nechceme. Díky.
A jinak: účelem tohoto fóra není "oslovit moc mladých". - Škoda že tu není pan Leoš Malaník alias Sinclair, ten se uměl vždy pregnantně vyjádřit k tématu "mladá generace"...
Přesně takové příspěvky jako Tvůj jsou to, proč jsem tenhle "flame" rozpoutal - tohle fóru by (dle mého názoru) mělo sloužit pro výměnu názorů, postřehů, zkušeností a třeba i zábavných OT mezi ZVUKAŘI, tedy lidmi, kteří se profesně zabývají ozvučováním. Nemají potřebu se do sebe navážet, protože je spojuje společný zájem - dělat svou práci co nejlépe. A pokud se sem přijde "soplák" (Sinclairův termín
MAD
Jen pro upřesnění:
Mám tu pouze jeden účet Diogenes, vystupuji sám za sebe a dnes tuhle naši diskusi budu prezentovat ve škole na hodině psychologie.
Mám tu pouze jeden účet Diogenes, vystupuji sám za sebe a dnes tuhle naši diskusi budu prezentovat ve škole na hodině psychologie.
Tak to by ses mohl dozvědět pěkné věci o nevyzrálosti osobnosti a nebude se to týkat zemědělství... 
Jen tak mezi řečí. Co studuješ?
Jen tak mezi řečí. Co studuješ?
Co nejde silou, jde ještě větší silou...
- pavlii
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
2Diogenes: hele - ale fakt chceme vědět výsledek! Ať si z toho máme taky co odnést 
P.
P.
-
Návštěvník
Výsledek? Rozumní lidé Diogénovi průměrně eufemicky sdělí, že je pitchus, on to ve své tuposti nepochopí a bude tu otravovat nadále. Možná mu podobně postižení budou klepat na rameno a poudat, že je boretz a chytrej jak Anička Dajdou.
Výsledek?
Nadávky ani urážky životní frustraci a nízké sebevědomí nevyléčí.
Lidé, kteří vědomě škodí druhým lidem, nakonec sami skončí špatně.
I když paní učitelka radí omezit kontakt s takovými lidmi, já bych rád zůstal členem tohohle fóra a počkal bych si, až ti různí anonymní či neanonymní prodepkové sami skončí ...
Nadávky ani urážky životní frustraci a nízké sebevědomí nevyléčí.
Lidé, kteří vědomě škodí druhým lidem, nakonec sami skončí špatně.
I když paní učitelka radí omezit kontakt s takovými lidmi, já bych rád zůstal členem tohohle fóra a počkal bych si, až ti různí anonymní či neanonymní prodepkové sami skončí ...
No pani, zaujimava "debata". Az do teraz som si hovoril, ze mi to nestoji za to, podielat sa na tvoreni tohto vlakna a iba som sa prijemne bavil ako sa tu snazite co najelegantnejsie urazit jeden druheho (no vlastne vsetcia Diogena). Teraz mam uz pocit, ze Diogenes si z vas ostatnych robi dobry den, to co pise uz asi ani nemysli vazne a iba sa bavi na tom, ako sa snazite ho "zotriet".
PS: urcite nezastavam Diogenov nazor na vec, tiez si myslim, ze ma tak malo poznatkov v obore, ze nie je schopny vas ani pochopit, ale niektore vase reakcie ma prekvapuju, respektive ma prekvapuje ze vobec reagujete. Ze sa s nim vobec bavite.
Diogenes: nemyslim si o tebe nic, ale bojovat proti vsetkym (skusenym, vzdelanym, odbornikom,...) ... no asi sa fakt len nudis, inac si to vysvetlit neviem.
PS: urcite nezastavam Diogenov nazor na vec, tiez si myslim, ze ma tak malo poznatkov v obore, ze nie je schopny vas ani pochopit, ale niektore vase reakcie ma prekvapuju, respektive ma prekvapuje ze vobec reagujete. Ze sa s nim vobec bavite.
Diogenes: nemyslim si o tebe nic, ale bojovat proti vsetkym (skusenym, vzdelanym, odbornikom,...) ... no asi sa fakt len nudis, inac si to vysvetlit neviem.
"Keď je zvuk dobrý, tak je zvuk dobrý"
http://www.hrbikmedia.eu
http://www.hrbikmedia.eu
Nekrmte trolla!
A jak jsi prezentoval obecenstvo před paní učitelkou ( profesorkou )? Prodavač Zdeněk co není Zdeněk, nebo jedna z nejzkušenějších osob v oboru profesionální audio? To byl jen příklad, nebuduji mu kult osobnosti, občas s ním i nesouhlasím ale vím ze mluvím pořád nahoru a ne zhora.
A jak jsi prezentoval obecenstvo před paní učitelkou ( profesorkou )? Prodavač Zdeněk co není Zdeněk, nebo jedna z nejzkušenějších osob v oboru profesionální audio? To byl jen příklad, nebuduji mu kult osobnosti, občas s ním i nesouhlasím ale vím ze mluvím pořád nahoru a ne zhora.
A&H GLD-80, A&H CQ20B, Soundcraft Ui16, RCF HD32, FBT Ventis 206A, SPL A394
-
xxx3
Nevím proč, ale tahle debata se zahrnutím paní učitelky, hodiny psychologie a špatných lidí mi připomněla tohle:
https://www.youtube.com/watch?v=ilfgwD_dMKg
dosazení jednotlivých rolí ponechám na vás
https://www.youtube.com/watch?v=ilfgwD_dMKg
dosazení jednotlivých rolí ponechám na vás
-
MADMAX
- Uživatel

Diogene, Diogene... léčit sebevědomí ano, ale v Tvém připadě zbytnělé. Vlastně nejsi nic jiného než jedna velká bublina nafouknutého, zcela neoprávněného sebevědomí. Doufám, že si jednou naběhneš na ostrý předmět, praskneš, zasyčí to a pak s Tebou možná bude mít cenu diskutovat
Jak jsem říkal, porucha osobnosti, v tomto případě porucha sebehodnocení... 
MAD
-
MADMAX
- Uživatel

Zahy: Nekrmit tohoto trolla - proč? Vždyť je tak předvídatelný, až je zábavný, něco jako veverka - hodíš oříšek a očekáváš určité chování - a pozoruješ, jak ona skutečně panáčkuje a hlodá... jak říkal polní kurát Otto Katz: "Švejku, nechte toho pána... třeba nás pobaví. Ve středověku se nechávali při jídle obveselovat zrůdama..." Celé tohle vlákno je jeden velký OT, tak ať ho klidně rozvíjí...
MAD
Možná si někdo z pamětníků vzpomene na diskuzi s profesorem Federmannem, odborníkem na perpetuum mobile druhého řádu a z něho odvozené konstrukce koncových stupňů. Na PD jsem tehdy aktivně kontroval. Marně. Jako vy zde. Lidé tohoto typu prostě jsou a nenapadá mě účinná metoda, jak je filtrovat. Ale čas je nejlepší lékař a všimněte si, že z této strany dlouho nezafoukalo. Rychle zaklepat na dřevo