Toto diskuzní fórum

...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
Zamčeno
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
Diogenes
Uživatel
Uživatel

Re: Toto diskuzní fórum

Příspěvek od Diogenes » pon 09. lis 2015 15:11:19

Obávám se, že chyba bude spíše u spousty z vás a tím jak reagujete, to jenom potvrzujete. :)

Martin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Martin » pon 09. lis 2015 15:38:19

#-o
administrátor, moderátor

KamilV
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od KamilV » pon 09. lis 2015 18:59:27

Diogenes píše:Nebo odpovídal na něco jiného či jinak odpovídal nesprávně.
Můžeš nám prosím objasnit, jak osoba neznalá a bez té či oné konkrétní zkušenosti (jinak by otázku nepokládala) pozná, že osoba "zasloužilá" odpovídá nepřesně či na něco jiného? Proč doprčic odmítáš vidět ten profesní podtext?

Trochu mi to připomíná časy ve škole, kdy mnozí rádi hodnotili učitele a věděli nejlíp, že ten a ten tomu nerozumí nebo neumí učit (většinou ti, kteří se sami učit nechtěli - a to je vždy chyba učitele :) ).

Na závěr si nechej chvilku pro sebe a zamysli se, zda ti maličko nevyrostlo ego. Přijít a nastavovat zrcadlo druhým, to už chce pořád kus morální autority. Ale jinak děkujeme a jsme za to rádi, já situace využil a hned jsem se v tom zrcadle oholil. To tě čeká taky - až dorosteš do věku, kdy tě začnou vousy růst...

MADMAX
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od MADMAX » pon 09. lis 2015 19:32:56

Diogene, Diogene... jak si může samolibý, sebestředný člověk bez kouska pokory dát takovýhle nick? Chyba bude evidentně v nás, protože prostě nechceme uznat, že pravdu máš TY. =D>
A jinak: účelem tohoto fóra není "oslovit moc mladých". - Škoda že tu není pan Leoš Malaník alias Sinclair, ten se uměl vždy pregnantně vyjádřit k tématu "mladá generace"... :-) :-) :-)
Přesně takové příspěvky jako Tvůj jsou to, proč jsem tenhle "flame" rozpoutal - tohle fóru by (dle mého názoru) mělo sloužit pro výměnu názorů, postřehů, zkušeností a třeba i zábavných OT mezi ZVUKAŘI, tedy lidmi, kteří se profesně zabývají ozvučováním. Nemají potřebu se do sebe navážet, protože je spojuje společný zájem - dělat svou práci co nejlépe. A pokud se sem přijde "soplák" (Sinclairův termín :-D) z horní dolní, který bastlí s kamarády soundsystém z toho, co kontejner dal, nebo vesnický hasič, který pětkrát do roka na dva RHSoundy zvučí jejich oslavu s tancem a tombolou, klidně mu poradíme, ale nestojíme o jeho "pravdy". Stejně jako jsme na fóru prodance nepotřebovali "pravdy" AAA nebo jistého Ondry... ostatně jeho vyjadřování bylo natolik signifikantní, že se nemohu zbavit pocitu, že v Tvém případě se jedná jen o jiný nick téhož uživatele (anebo identickou poruchu osobnosti...) Prosím Tě, už sem nechoď. Jak sám říkáš, Ty nás nepotřebuješ a my Tebe nechceme. Díky.
MAD

Diogenes
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Diogenes » úte 10. lis 2015 5:52:20

Jen pro upřesnění:

Mám tu pouze jeden účet Diogenes, vystupuji sám za sebe a dnes tuhle naši diskusi budu prezentovat ve škole na hodině psychologie. :)

PeBe
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od PeBe » úte 10. lis 2015 7:23:22

Tak to by ses mohl dozvědět pěkné věci o nevyzrálosti osobnosti a nebude se to týkat zemědělství... :-D
Jen tak mezi řečí. Co studuješ?
Co nejde silou, jde ještě větší silou...

pavlii
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii » úte 10. lis 2015 8:30:59

2Diogenes: hele - ale fakt chceme vědět výsledek! Ať si z toho máme taky co odnést 8)

P.
Obrázek
home recording: Cubase Pro 12, WaveLab Pro 11 / Dynaudio BM6 + A500 / Antelope Discrete 8 Pro SC

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » úte 10. lis 2015 10:45:02

Výsledek? Rozumní lidé Diogénovi průměrně eufemicky sdělí, že je pitchus, on to ve své tuposti nepochopí a bude tu otravovat nadále. Možná mu podobně postižení budou klepat na rameno a poudat, že je boretz a chytrej jak Anička Dajdou.

Diogenes
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Diogenes » úte 10. lis 2015 15:02:22

Výsledek?

Nadávky ani urážky životní frustraci a nízké sebevědomí nevyléčí.

Lidé, kteří vědomě škodí druhým lidem, nakonec sami skončí špatně.

I když paní učitelka radí omezit kontakt s takovými lidmi, já bych rád zůstal členem tohohle fóra a počkal bych si, až ti různí anonymní či neanonymní prodepkové sami skončí ...

Bassman
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Bassman » úte 10. lis 2015 15:25:07

No pani, zaujimava "debata". Az do teraz som si hovoril, ze mi to nestoji za to, podielat sa na tvoreni tohto vlakna a iba som sa prijemne bavil ako sa tu snazite co najelegantnejsie urazit jeden druheho (no vlastne vsetcia Diogena). Teraz mam uz pocit, ze Diogenes si z vas ostatnych robi dobry den, to co pise uz asi ani nemysli vazne a iba sa bavi na tom, ako sa snazite ho "zotriet".

PS: urcite nezastavam Diogenov nazor na vec, tiez si myslim, ze ma tak malo poznatkov v obore, ze nie je schopny vas ani pochopit, ale niektore vase reakcie ma prekvapuju, respektive ma prekvapuje ze vobec reagujete. Ze sa s nim vobec bavite.

Diogenes: nemyslim si o tebe nic, ale bojovat proti vsetkym (skusenym, vzdelanym, odbornikom,...) ... no asi sa fakt len nudis, inac si to vysvetlit neviem.
"Keď je zvuk dobrý, tak je zvuk dobrý"
http://www.hrbikmedia.eu

zahy
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od zahy » úte 10. lis 2015 15:43:52

Nekrmte trolla!
A jak jsi prezentoval obecenstvo před paní učitelkou ( profesorkou )? Prodavač Zdeněk co není Zdeněk, nebo jedna z nejzkušenějších osob v oboru profesionální audio? To byl jen příklad, nebuduji mu kult osobnosti, občas s ním i nesouhlasím ale vím ze mluvím pořád nahoru a ne zhora.
A&H GLD-80, A&H CQ20B, Soundcraft Ui16, RCF HD32, FBT Ventis 206A, SPL A394

xxx3

Příspěvek od xxx3 » úte 10. lis 2015 23:07:36

Nevím proč, ale tahle debata se zahrnutím paní učitelky, hodiny psychologie a špatných lidí mi připomněla tohle:
https://www.youtube.com/watch?v=ilfgwD_dMKg
dosazení jednotlivých rolí ponechám na vás

MADMAX
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od MADMAX » stř 11. lis 2015 13:44:23

Diogene, Diogene... léčit sebevědomí ano, ale v Tvém připadě zbytnělé. Vlastně nejsi nic jiného než jedna velká bublina nafouknutého, zcela neoprávněného sebevědomí. Doufám, že si jednou naběhneš na ostrý předmět, praskneš, zasyčí to a pak s Tebou možná bude mít cenu diskutovat :-D Jak jsem říkal, porucha osobnosti, v tomto případě porucha sebehodnocení... :-D
MAD

MADMAX
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od MADMAX » stř 11. lis 2015 13:51:52

Zahy: Nekrmit tohoto trolla - proč? Vždyť je tak předvídatelný, až je zábavný, něco jako veverka - hodíš oříšek a očekáváš určité chování - a pozoruješ, jak ona skutečně panáčkuje a hlodá... jak říkal polní kurát Otto Katz: "Švejku, nechte toho pána... třeba nás pobaví. Ve středověku se nechávali při jídle obveselovat zrůdama..." Celé tohle vlákno je jeden velký OT, tak ať ho klidně rozvíjí...
MAD

jardah
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od jardah » stř 11. lis 2015 15:09:00

Možná si někdo z pamětníků vzpomene na diskuzi s profesorem Federmannem, odborníkem na perpetuum mobile druhého řádu a z něho odvozené konstrukce koncových stupňů. Na PD jsem tehdy aktivně kontroval. Marně. Jako vy zde. Lidé tohoto typu prostě jsou a nenapadá mě účinná metoda, jak je filtrovat. Ale čas je nejlepší lékař a všimněte si, že z této strany dlouho nezafoukalo. Rychle zaklepat na dřevo :)

Zamčeno

Zpět na „Bar“