To správne repro k zesilovači QSC RMX 1850HD?
-
- Reklama
-
Dj Mart
To správne repro k zesilovači QSC RMX 1850HD?
Dorý den,
chtěl jsem se zeptat jaké repro by jste si vybraly k zesilovači QSC RMX 1850HD?Na repro by se hrálo techno house a DnB:)Děkuju vám moc za cenné rady:)
chtěl jsem se zeptat jaké repro by jste si vybraly k zesilovači QSC RMX 1850HD?Na repro by se hrálo techno house a DnB:)Děkuju vám moc za cenné rady:)
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: To správne repro k zesilovači QSC RMX 1850HD?
Ja bych si vybral DAS Rf-215.96 ( http://dasaudio.com/index.asp?pagina=pr ... =1&lang=en ) a koupil bych si ten konec jeste jeden 
... ale myslel bych si ze by si clovek mel vybirat spis zesilovac podle toho jaky ma/chce bedny, ne naopak
).
... ale myslel bych si ze by si clovek mel vybirat spis zesilovac podle toho jaky ma/chce bedny, ne naopak
- Přílohy
-
- RF_21596_WEB.jpg (44.96 KiB) Zobrazeno 1998 x
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
KAdas
čau, já tam mám zapojeno na most megatona MT18SUB/X a hraje to super... hrajeme DNB, takže bass docela potřebujem 
-
mart
Já k technu taky potřebuju bas:D A myslíš že 2 xMT18SUB/X neutáhne jeden RMX 1850HD v můstku?Bedny zdvojený??Kolik máš ten sub ohm?martin
1xMT18 subX = 1 Kw /8 ohm
tedy 2x MT18subX = 1Kw 4 ohm na straně
Zvukař Gustav
tedy 2x MT18subX = 1Kw 4 ohm na straně
Zvukař Gustav
-
Kadas
jasný.. dva to rozhodně neutáhne, ale já chci kupovat potom QSC RMX 4050HD a dokoupit megatona(mám zatím jeden) a to 1850 dát na ACčka co mám, ale to je 40K, takže to bude za dlouho...