Recone Kity
-
- Reklama
Recone Kity
Zdar. Sešli se mi teď odpálený 2ks LF18G400. Chci se zeptat jaký máte celkově zkušenosti s Recone Kitami? Je mi jasný, že jako originál to asi nebude. Prý se často přepalují dráty na závěsu (kmitačce).
Předem díky za vaše názory.
Předem díky za vaše názory.
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Re: Recone Kity
Pokud je při opravě reproduktoru použit originální kit od toho samého výrobce, tak se liší jen lepidlo použité při montáži a (možná) kvalita práce. Originální kity jsou ve stejných krabicích, jako reproduktory, takže není problém je poznat.
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
-
MADMAX
Pokud jde skutečně o tovární Recone Kit k danému modelu reproduktoru, proč by to proboha nemělo "být jako originál"?? Vždyť je to přesně ta samá membrána a kmitací cívka, jakou tam montuje výrobce - pokud ten recon instaluje někdo, kdo to umí (tj. umí odstranit starou membránu, očistit koš od lepidla, vyčistit mezeru v magnetu, správně recon vycentrovat!!! a správně ho přilepit lepidlem k tomu určeným!!!!, není důvodu, aby to nehrálo stejně jako nový reproduktor z fabriky a nemělo stejnou životnost, tj. od 10sekund do 25 let
dle zacházení.
A znáte někoho z Jížních čech nebo prahy kdo to opravdu umí? Předchozí reproduktory mi opravoval jeden technik u Krampery (KV2) u Milevska ale teď mi bylo řečeno že neví kdy by se na to dostali.
-
MADMAX
Proč se neobrátíš přímo na Prodance, oni dělají RCF. A dřív to dělal Hubert Mašín, vynikající odborník, kdo tam spravuje repra teď, to nevím, ale žádnej ňouma to rozhodně nebude...
Na prodance jsem dneska psal Paterovi ale odpověď jsem zatím nedostal.
Proto se ptám i tady. Ideálně kdyby byl někdo z Jížních čech.
Proto se ptám i tady. Ideálně kdyby byl někdo z Jížních čech.
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Náš servis to samozřejmě normálně dělá furt, rozdíl je spíš v tom, jestli se posílají membrány někam anebo reproduktory k nám a pak zase někam, ideální je počty rizikových doprav zmenšit na minimum, ale na spáleném reproduktoru už toho tolik rozbít nejde a při výměně u nás je snadnější případná reklamace opravy. Každopádně to nedávej jen tak někomu, kdo bude tvrdit, že to taky umí, viděl jsem hrozné věci a nešlo to už reklamovat nikde, protože dotyčný si chybu nepřizná a zničený materiál taky fabrika jen tak nemění za nový, musela by to být jejich, výrobní závada, ne výsledek práce nějakého příliš sebevědomého matlala.
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
-
honza637-1
Repráky velmi dobře umí opravovat Jaroslav Stejskal, http://lonely.vyrobce.cz/
Má chatu u Jindřichova Hradce. Stačí mu zavolat a domluvit se. Jinak bych taky viděl Prodance když ne jeho.
Má chatu u Jindřichova Hradce. Stačí mu zavolat a domluvit se. Jinak bych taky viděl Prodance když ne jeho.
Zdravím, neměl jste někdo rozložený 18sound 18LW1400? Potřeboval bych vědět, kde je spoj přívod/kmitka, zda je standartně pod kopulkou, nebo někde pod středičkou.
Případně prosím o názor na repro jako takový - papírově mi připadá jako ekvivalent RCF 18G400 - máte někdo zkušenost?
Případně prosím o názor na repro jako takový - papírově mi připadá jako ekvivalent RCF 18G400 - máte někdo zkušenost?