Jak se starat o párák?
-
- Reklama
Jak se starat o párák?
Zdravím , jakej průměr bubnu na párák mi doporučíte? Jsem schopnej ho vyrobyt ale potřebuju nějaký rozměry. Dík
-
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jak se starat o párák?
To si budes muset spocitat podle prumeru kabelu, jestli se ti tam celej vejde.
Jak se starat o párák?
Kabelové bubny vyrábí firma Šiba, na jejich stránkách je i tabulka návinů, čili kolik metrů kabelu jistého průměru se na daný typ bubnu vejde. Z rozměrů bubnů tam vyráběných by to mohlo posloužit jako nápověda. Já bych postupoval takto: nejdříve koupit kabel a pak ho namotat na nějakou atrapu zamýšleného bubnu, jestli se tam s rezervou vejde a pak teprve vyrobit buben nahotovo. Tato práce navíc se určitě vyplatí.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
Jak se starat o párák?
Taky je možné se inspirovat tady http://www.sommercable.com/2__produkte/ ... schill.htm
Zvukař bez www stránek
Jak se starat o párák?
Jo to mě je jasný ale mě jde spíš o ten vnitřní průměr abych ho neudělal moc malej a kabel se nelámal.

Jak se starat o párák?
Z hlavy nevím průměr u Šiby, ale odhadem - na panelu je v jedné řadě max 8 děr cca 3cm od sebe, puls něco kolem, vnitřní průměr bubnu bude tak 30cm a více.
Jak se starat o párák?
Takže když tem vnitřek udělám 40cm tak ten kabel bude v pohodě.
Kabel mám objednanej AH 24/8 30M. 
Jak se starat o párák?
Máte někdo ten párák od AH 24/8 30m na bubnu? Odhadne někdo průměry a šířku? 
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jak se starat o párák?
Škoda, AH 24/8 na bubnu mám, teď jsem dorazil z divadla, dokonce jsme ho dneska i měly rozbalenej.
Odhadem vnitřní průměr bubnu tak 25cm, vnější 40-45 cm, šířka bubnu tak 30-35.
Jinak jsem viděl i oroginál balení AH 24/8 30m samostatnej a vnitřní průměr cívky, tak jak je v krabici je tak 20cm (docela ho utahujou).
Jestli budeš chtít přesný rozměry, tak pokud si vzpomenu a bude čas, tak ti ho můžu poměřit.
Odhadem vnitřní průměr bubnu tak 25cm, vnější 40-45 cm, šířka bubnu tak 30-35.
Jinak jsem viděl i oroginál balení AH 24/8 30m samostatnej a vnitřní průměr cívky, tak jak je v krabici je tak 20cm (docela ho utahujou).
Jestli budeš chtít přesný rozměry, tak pokud si vzpomenu a bude čas, tak ti ho můžu poměřit.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Jak se starat o párák?
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jak se starat o párák?
Zapsal jsem si do telefonu, v sobotu budem rozbalovat tak to snad dopadne. 
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Jak se starat o párák?
Těch 30 - 35 cm bude stačit, mám taky 30m multipár AH na Šiba-bubnu S608, počítám že vnitří průměr je kolem těch 30cm a je to tak akorát.
- Přílohy
-
- P1010179.JPG (37.78 KiB) Zobrazeno 3140 x
-
- P1010172.JPG (57.2 KiB) Zobrazeno 3140 x
Re: Jak se starat o párák?
Dají se někde sehnat multip. konektory? Rád bych si k tomu novýmu kabelu udělal ještě jeden pomocnej. Mám to ustarýho kabelu a nechci ho bourat. Něco jako je na obrázku nahoře.
Re: Jak se starat o párák?
Jestli tam máš přesně tento konektor, tak to je URS 26. Koupeno u Bučka v Brně (za nekřesťanské peníze, ale je to nepájená funglovka), možná ty URS má i Compo v Praze, mrkni na web.